Maaltijdservice Hoogeveen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoogeveen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hoogeveen? Geholpen door onze vergelijker doorzoekt u moeiteloos verschillende services die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een dagvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €5,35 p.p. Genieten van Kippensoep of Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Hoogeveen geniet u van verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieDrenthe
GemeenteHoogeveen
Netnummer0528 (+31528)
Postcode7901
PrijsindicatieVanaf €5,02
Maaltijd suggestieGehaktschijf met appelcompote

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Hoogeveen

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de buurt van Hoogeveen. U kunt denken aan erkende organisaties als Eet Gemak of Albert Heijn. Maar ook lokaal ontwikkelen zich tal van instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service onderscheidt zich door een eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van onze vergelijker kan u de bedrijven overzichtelijk met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Hoogeveen? Geen probleem! Best veel thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoogeveen. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders hanteren ook een premium boodschappenservice voor bejaarden. In dat geval haalt men probleemloos verse of handige boodschappen als afbak croissants naturel of brood. In de regel zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hoogeveen

Gaat uw interesse uit naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hoogeveen? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling die zich focust op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende maaltijdservices die mogelijk passen bij uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kibbeling met kruidendip of Groenteburger, prei, aardappelen. Hieronder treft u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopend abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Sociaal Restaurant HoogeveenDekkerplein 17901 BZHoogeveen
SPAR KroezeKlemstrook 2a7894 CNZwartemeer
BuurtzorgEemslandweg 707894 ADZwartemeer
Olden KinholtKemperstraat 27901 CBHoogeveen
Catering van ’t HoogeBrederoweg 377901 JLHoogeveen
Senas ZorgHoofdstraat 247901 JPHoogeveen
BuurtzorgBentinckslaan 20 A-37902 GGHoogeveen
SWWHet Haagje 1197902 LEHoogeveen
Slagerij DrentHet Haagje 367906 AAHoogeveen
BuurtzorgHet Hoekje 40a7913 BDHollandscheveld
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoogeveen voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van elementen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot rucola met zongedroogde tomaten is er al voor €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree is er al voor €3,8.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Pannenkoekenschotel is er al vanaf €7,2.
De maaltijden kan men aanvullen met onder andere Koninginnensoep, een extra salade en een dessert als Trifle achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Hoogeveen. Meer informatie kunt u teruglezen op www.hoogeveen.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Hoogeveen
 • Regionummer: 0528 (+31528)
 • Centrale postcode: 7901
 • Veel gezochte wijk: Hoogeveen

Suggesties van maaltijden

 • Kiptajine
 • Rode bieten met een speklap en jus
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kipragout met Parijse wortelen

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Hoogeveen aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Kijk eerst na welk soort opwarmmaaltijd in lijn is met uw voedingspatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste leveranciers hanteren een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u zonder moeite opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat door te bellen, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment hebt u de keuze uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer dienstverleners gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Macaroni-gehakt schotel of Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners. Zodoende zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden gewoonlijk door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse assortiment wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige bejaarden of gehandicapten lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Hoogeveen. De beschikbare voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Voordelig aanschuifen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in o.a. Hoogeveen, De Weide, E 52 Fluitenberg, Elim, Hollandscheveld, Noordscheschut, Nieuwlande, Nieuweroord, Tiendeveen, Stuifzand, Pesse, Zuideropgaande Nieuw Moscou, Industrie- en verspreide gebieden.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Hoogeveen maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.hoogeveen.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7900, 7901, 7902, 7903, 7904, 7905, 7906, 7907, 7908, 7909).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente