Maaltijdservice Coevorden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Coevorden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Coevorden? Door gebruik te maken van deze pagina achterhaalt u moeiteloos diverse aanbieders die aan huis leveren. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesverse gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,85. Smullen van Snijbonenstamppot met slavink en jus of Gebakken kibbeling? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Met behulp van de maaltijdservice in Coevorden profiteert u van de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieDrenthe
GemeenteCoevorden
Netnummer0524 (+31524)
Postcode7741
PrijsindicatieVanaf €4,99
Maaltijd suggestieRundergehaktballetjes in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Coevorden

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Coevorden. Denk aan belangrijke maaltijdbezorgers als Uitgekookt of Kievit. Echter, ook heel lokaal ontstaan er verscheidene instellingen en sociale voorzieningen. Iedere organisatie onderscheidt zich door zijn eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. D.m.v. deze website kan u daarom de aanbieders snel en makkelijk naast elkaar zetten. Uitkomen bij de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Coevorden? Dat hoeft niet erg te zijn! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Daarna worden deze producten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen in topconditie. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Weken lang goed te houden. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Coevorden. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties bieden ook een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee bestelt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals tomaten en sinaasappelsap. Veelal zonder bezorgkosten met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Coevorden

Wilt u af en toe genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Coevorden? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn een hoop opties die mogelijk passen bij uw eisen en mogelijke allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Linzensoep met bleekselderij en Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti. Hieronder vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Maaltijdspecialist Auke en Gerda KielData 24-267741 MGCoevorden
Keurslager VeltmaatVarsenerstraat 3A7731 DCOmmen
BuurtzorgMarkt 32 A7731 DBOmmen
Maaltijdservice.nuMarshovenlaan 27742 TVCoevorden
BuurtzorgEuropaweg 1057761 ABSchoonebeek
BuurtzorgEuropaweg 143a7766 AENieuw-Schoonebeek
SPAR PierikJupiterplein 17771 XTHardenberg
BuurtzorgDe Stuwdijk 1A7772 AWHardenberg
Brinkman maaltijdenserviceNieuwe Haven 247772 BCHardenberg
BuurtzorgDe Esch 17783 CGGramsbergen
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Coevorden voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de maaltijdservice, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Champignonsoep met rundvlees kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Een vriesverse maaltijd als Peultjes met een gehaktbal en appelmoes bestelt u vanaf €3,5.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Beef Squats kunt u al bestellen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, extra groenten en iets fris zoals Chocolademousse als nagerecht. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Coevorden. Meer hierover kunt u vinden op www.coevorden.nl. Of klik door voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Informatie

 • Provincie: Drenthe
 • Gemeente: Coevorden
 • Netnummer: 0524 (+31524)
 • Postcode: 7741
 • Wijk: Coevorden

Maaltijd voorbeelden

 • Kipfilet
 • Rookworst met stamppot boerenkool
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Wisselmenu Aspergesoep met zalm
 • Rundvlees met gegrilde groente

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Coevorden regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed het type maaltijden, de manier van bezorging, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire dienstverleners bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite opnieuw bestellen. In veel gevallen is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd door een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met ongeveer 25 gerechten. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Speklap in jus, rode bietjes en gekookte aardappelen en Rundersukade met vleesjus, aardappelpuree, rode bieten. Hierdoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u deze besteld heeft. Middels een speciale menukaart kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Het gaat om steun bij koken of het toedienen van eten. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Coevorden. De ontvangen subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Coevorden, Steenwijksmoer, Nieuwe Krim, Weijerswold, Vlieghuis en Padhuis, Dalen, Oosterhesselen, Sleen, Zweeloo.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Coevorden maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.coevorden.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7740, 7741, 7742).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente