Maaltijdservice Twenterand

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Twenterand voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Twenterand? D.m.v. deze website bekijkt u overzichtelijk verschillende organisaties in uw regio. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €3,90 per maaltijd. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Slavink met andijvie a la crème gek aard jus en Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden? Maar gaat het koken u moeilijk? Er kan meer dan u denkt! Door de maaltijdservice in Twenterand hebt u toegang tot uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOverijssel
GemeenteTwenterand
Netnummer0546 (+31546)
Postcode7671
PrijsindicatieVanaf €5,66
Maaltijd suggestieKruudmoes met gortepap

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Twenterand

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de regio van Twenterand. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Royal Foods en/of Etume. Maar ook op regionaal niveau bestaan er uitstekende partijen en sociale voorzieningen. Iedere aanbieder heeft weer een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via www.seniorenmaaltijd.nl kan u de firma’s snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Twenterand? Dat hoeft niet erg te zijn! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor bejaarden kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Hierna worden deze producten snel teruggekoeld. Daardoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Twenterand. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct aanschuiven
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als katenspek en vers fruit. Meestal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Twenterand

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Twenterand? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of heeft u liever een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn meerdere soorten maaltijden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kibbeling met kruidendip of Stamppot Boerenkool met rookworst. Verderop ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Bekijk ook meer over Apetito.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager KenkhuisWesteinde 137671 EKVriezenveen
Tafeltje Dekje DinkellandKerkstraat 94A7667 PZReutum
BuurtzorgOotmarsumseweg 1517665 RXAlbergen
Stichting Maaltijdvoorziening TwenterandWesteinde 2637671 ERVriezenveen
De Vriezenhof – de DiamantJonkerlaan 57671 GMVriezenveen
Carint ReggelandKoningsweg 307672 GDVriezenveen
ZorgAccentKoningsweg 347672 GDVriezenveen
BuurtzorgLutkeberg 697678 AJGeesteren
ZorgAccentKoningin Beatrixlaan 217681 AGVroomshoop
Traiteur SchippersAmaliaplein 67681 MGVroomshoop
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Twenterand voor ouderen variëren nogal. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door o.a. de leverancier, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen vindt u vaak al vanaf €6,4.
 • Diepvriesmaaltijd als Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes is er al voor €5,15.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Tomatensoep met balletjes bestelt u vanaf €5,95.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Kippensoep, extra groenten en iets fris zoals Yoghurtijs om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Twenterand. Meer hierover kunt u vinden op www.twenterand.nl. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Twenterand
 • (Net) nummer: 0546 (+31546)
 • Hoofdpostcode: 7671
 • Veel gezochte wijk: Vriezenveen

Maaltijd voorbeelden

 • Bami goreng met rundvlees
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Grootmoeders kippannetje
 • Gehaktballen in uienjus

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Twenterand regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst welk soort ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en kies er een. Let met name op de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De grote services verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of met de tablet. De seniorenmaaltijden worden in de regel bezorgd middels een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In sommige gevallen is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel dienstverleners gebruiken een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als o.a. Gehaktbal met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de menulijsten kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties hulp bij maaltijden. U kunt denken aan iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Twenterand. Deze tegemoetkoming biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Vriezenveen (kern), Vriezenveen (buitengebied), Westerhaar-Vriezenveensewijk, Kloosterhaar, Bruinehaar.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een service waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Twenterand maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.twenterand.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 7676).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente