Maaltijdservice Almelo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Almelo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Almelo? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker vindt u supersnel verschillende bedrijven in uw regio. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €5,25 per persoon. Genieten van Rundergehaktbal met hopjesjus. Blauwe bliksem met peer of Kip in rozemarijnsaus, broccoli, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Dankzij de maaltijdservice in Almelo beschikt u over vers bereidde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieOverijssel
GemeenteAlmelo
Netnummer0546 (+31546)
Postcode7607
PrijsindicatieVanaf €5,46
Maaltijd suggestieKip in zoetzure saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Almelo

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die bezorgen in Almelo. Neem grote leveranciers als Meat&Meals en/of Kooc. Echter, ook heel lokaal zijn er uitstekende partijen en speciale eetpunten. Elke organisatie onderscheidt zich door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze tool kan u daardoor de bezorgdiensten op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een degelijke bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals onder andere gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Almelo? Er is gelukkig een alternatief. Steeds meer maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is niet altijd nodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Almelo. Een goede vervanger voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders faciliteren daarnaast een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Op die manier koop u probleemloos praktische of verse producten als toiletpapier en theekoekjes. In de regel zonder bezorgkosten op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Almelo

Op zoek naar een oplossing voor handige diepvriesmaaltijd in Almelo? Of prefereert u de meest verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn een hoop type aanbieders die mogelijk rijmen met uw situatie en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Onderstaand tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig ambachtelijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een abonnement. Bekijk ook meer informatie over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager OttenOranjestraat 37607 BHAlmelo
TSN ThuiszorgJan Tooropstraat 277606 JSAlmelo
ZorgAccentBellavistastraat 37604 ADAlmelo
Restaurant FrisoRustweg 17608 RMAlmelo
Familie Restaurant De Scheepskajuitt Wooldrik 47621 AHBorne
Slagerij Traiteur JacobsAzelosestraat 707621 BBBorne
BuurtzorgGrotestraat 237622 GABorne
Slagerij RensinkNieuwe Kerkstraat 17622 LGBorne
SPAR DraaijerPast. Ossestraat 197627 PJBornerbroek
FranciscusDe Meierij 17631 AMOotmarsum
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Almelo voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Draadjesvlees in biersaus, stoofpeertjes, aardappelkoekjes is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stamppot spinazie a la creme is verkrijgbaar vanaf €3,65.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Kip piri piri, pilav rijst kan je kopen vanaf €7.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Bosintang, een extra salade en een dessert als Dulce de leche achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Almelo. Aanvullende info is beschikbaar op www.almelo.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Maaltijdservice.nl.

Gegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Almelo
 • Regionummer: 0546 (+31546)
 • Postcodegebied: 7607
 • Wijk: Binnenstad

Voorbeelden van maaltijden

 • Broccoli rollade schotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Varkensprocureur in jus
 • Gehaktballen in uienjus
 • Kipragout champignons

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Almelo aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Onderzoek allereerst welke vorm van een opwarmmaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  De professionele aanbieders geven een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of via de website. De (warme) maaltijden wordt gemiddeld genomen bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 15 menu’s. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Denk aan Lekkerbekje met tomatensaus en een rijst-groenteschotel of Pannenkoekenschotel. Hierdoor kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden normaliter door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten helpt mee aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Almelo. Een regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Binnenstad, De Riet, Noorderkwartier, Sluitersveld, Wierdense Hoek, Nieuwstraat-Kwartier, Ossenkoppelerhoek, Hofkamp, Schelfhorst, Windmolenbroek, Aadorp, Bornerbroek.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een service waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Almelo maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.almelo.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 7600, 7601, 7602, 7603, 7604, 7605, 7606, 7607, 7608, 7609, 7610).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente