Maaltijdservice Oldenzaal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oldenzaal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oldenzaal? D.m.v. deze pagina bekijkt u supersnel verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €5,30 p.p. Smullen van Stamppot andijvie of Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Geholpen door de maaltijdservice in Oldenzaal smult u weer van smaakvolle gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieOverijssel
GemeenteOldenzaal
Netnummer074 (+3174)
Postcode7571
PrijsindicatieVanaf €5,58
Maaltijd suggestieKipragout champignons

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Oldenzaal

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Oldenzaal. Neem interessante leveranciers als Van Marle of HelloFresh. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende partijen en verswinkels. Elke partij heeft zo een eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van Seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgdiensten overzichtelijk op een rijtje zetten. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket. Zijn er bepaalde wensen zoals vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Oldenzaal? Dat is niet erg! Een groot aantal maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Daarna worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oldenzaal. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor bejaarden. Hiermee koop u snel verse of handige boodschappen als karnemelk en koffieroomcups. Vaak gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Oldenzaal

Bent u op zoek naar gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Oldenzaal? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn meerdere mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en eventuele dieet. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Hieronder vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig verse maaltijden met verse ingrediënten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Aan Tafel MaaltijdwinkelKloosterstraat 37571 AHOldenzaal
Ingrid’s KeukenVleermuisstraat 597559 BVHengelo
Keurslager PotsChristiaan Langefeldstraat 427558 CTHengelo
Impuls OldenzaalMarktstraat 10-127571 EDOldenzaal
Carint ReggelandIepstraat 577572 BVOldenzaal
Oldenzaal CateringLyceumstraat 757572 CNOldenzaal
Slagerij KosseGlindestraat 547572 ZHOldenzaal
Keurslager KosseBurgemeester Wallerstraat 1417574 AMOldenzaal
ZonnestraalJohanna van Burenlaan 47576 AVOldenzaal
BuurtzorgIrenestraat 87587 AKDe Lutte
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oldenzaal voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt komt tot stand door bijvoorbeeld de aanbieder, het productieproces, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Aspergesoep met zalm is verkrijgbaar vanaf €4,9.
 • Vriesverse maaltijd als Hete Bliksem met een speklapje kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Huisgemaakte rundergehaktbal in jus wordt al bezorgd vanaf €6,95.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Fasolada, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Spekkoek na. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Oldenzaal. Meer details is beschikbaar op www.oldenzaal.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Oldenzaal
 • (Regio) nummer: 074 (+3174)
 • Postcode: 7571
 • Populaire wijk: Binnenstad

Maaltijden tips

 • Visstukjes in kruidensaus
 • Schnitzel champignonsaus
 • Kibbeling met kruidendip
 • Kabeljauw in kruidensaus
 • Gestoofde lamsschouder

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Oldenzaal aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk meest gekozen maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire verstrekkers geven een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat door even te bellen, met behulp van de menukaart, of online. De maaltijden voor senioren worden meestal bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 25 menu’s. Binnen het vriesvers-segment is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende maaltijden. Met een tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree of Alaska-koolvis. Op die manier kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers: 1 of 2 keer per week. In het geval van vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding helpt mee aan een goede balans en energie. Elke dag een warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Hierom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan een thuishulp voor klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Oldenzaal. De voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde gerechten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Binnenstad, Het Inslag-De Kleies, Glinde-Hooiland, De Meijbree, Haerbroek-Scholtenhoek, Zuid-Berghuizen, Hanzepoort, Eekte-Hazewinkel, Jufferbeek, Het Hulsbeek, De Thij, De Graven Es, De Essen, Bekspring.
 • Korting op thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Oldenzaal maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Via www.oldenzaal.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7570, 7571, 7572, 7573, 7574, 7575, 7576, 7577).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan