Maaltijdservice Enschede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Enschede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Enschede? Middels de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u eenvoudig diverse aanbieders die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of koelverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,30 per gerecht. Ouderwets genieten van Runderlapje met witlof a la crème gekookte aardappelen of Vegastukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni.? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdservice in Enschede profiteert u van verse gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieOverijssel
GemeenteEnschede
Netnummer053 (+3153)
Postcode7514
PrijsindicatieVanaf €5,51
Maaltijd suggestieDonkey Kicks Chicken

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Enschede

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Enschede. Denk dan aan grote leveranciers als Van Smaak of Albert Heijn. Ook binnen de gemeente zien we verscheidene instanties en zorginstellingen. Iedere service biedt zijn eigen menu en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door deze pagina kan u daardoor de aanbieders eenvoudig naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er maaltijdvoorkeuren zoals o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Enschede? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Later worden ze gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Enschede. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Diverse leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Op die manier krijgt men eenvoudig belangrijke boodschappen als desem naturel en abrikozenjam. Veelal kosteloos bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Enschede

Op zoek naar een oplossing voor voedzame diepvriesmaaltijd in Enschede? Of zoekt u echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden velerlei type aanbieders die mogelijk matchen met uw eisen en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kabeljauw in kruidensaus of Tortellini gevuld met kaas. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
De KokkeretteDeurningerstraat 197514 BCEnschede
Maaltijdservice Oma’s keukenKalimantanstraat 27512 HMEnschede
BuurtzorgHoge Bothofstraat 497511 ZAEnschede
TSN ThuiszorgOosterstraat 27514 DZEnschede
Keurslager WinkelmanZonstraat 347521 HHEnschede
Geheim van de KokKottendijk 1277522 BPEnschede
Slagerij HuuskeDeurningerstraat 2757522 CDEnschede
Liberein – AriënsstaeteLijsterstraat 307523 ETEnschede
Liberein – KlaaskatepleinKlaaskateplein 707523 JZEnschede
MaaltijdexpertOosterstraat 1367531 TLEnschede
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Enschede voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met aspecten als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree vindt u vaak al vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Pannekoeken met een gebakken ei is er al voor €5,15.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Gebakken kibbeling kan je kopen vanaf €6,65.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Hot pot, een stukje fruit en iets lichts zoals Tiramisu als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Enschede. Meer daarover bekijkt u op www.enschede.nl. Lees ook verder over Albert Heijn.

Gegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Enschede
 • Regionummer: 053 (+3153)
 • Centrale postcode: 7514
 • Populaire wijk: Binnensingelgebied

Voorbeelden van maaltijden

 • Kippensoep met vermicelli
 • Omelet in champignonsaus
 • Broccoli rollade schotel
 • Tomatensoep met prei vg
 • Varkens-groenteschotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Enschede bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Onderzoek allereerst welk type thuismaaltijd in lijn is met uw eisen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het assortiment, keuze in bezorgdagen, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote services bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men direct een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk doet u dit via de telefoon, via een menulijst, of online. De gerechten worden doorgaans geleverd door een vertrouwde bezorger in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 90+ vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. Soms is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Runderhachee, witte rijst, bloemkool of Koolvisfilet in mosterdsaus. Op die manier ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij eten en drinken. Bijvoorbeeld assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Enschede. De beschikbare subsidie heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Binnensingelgebied, Hogeland – Velve, Boswinkel – Stadsveld, Twekkelerveld – T.H.T., Enschede-Noord, Ribbelt – Stokhorst, Enschede-Zuid, Bedrijfsterreinen Enschede-West, Glanerbrug en omgeving, Landelijk gebied en kernen.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar uw gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Enschede maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.enschede.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 7500, 7502, 7503, 7504, 7511, 7512, 7513, 7514, 7521, 7522, 7523, 7524, 7525, 7531, 7532, 7533, 7534, 7535, 7536, 7541, 7542, 7543, 7544, 7545, 7546, 7547, 7548, 7562).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan