Maaltijdservice Hellendoorn

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hellendoorn voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hellendoorn? Geholpen door deze website vindt u overzichtelijk verschillende leveranciers in de buurt. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: het kan allemaal. En dat al vanaf €4,65. Aanschuiven voor Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree en Kalkoenfilet met satésaus, gado gado en witte rijst? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdservice in Hellendoorn profiteert u van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOverijssel
GemeenteHellendoorn
Netnummer0548 (+31548)
Postcode7442
PrijsindicatieVanaf €5,54
Maaltijd suggestieGebonden tomatensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten april 2023

Senioren maaltijdservice in Hellendoorn

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Hellendoorn. Neem grote leveranciers als Vers aan tafel of Budget meals. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verschillende partijen en zorginstellingen. Ieder bedrijf hanteert een heel eigen aanbod en voorwaarden. Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een degelijke leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Is er sprake van maaltijdvoorkeuren zoals o.a. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Hellendoorn? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten snel teruggekoeld. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hellendoorn. Een redding voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Diverse firma’s beschikken over een praktische boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee koop men probleemloos praktische of verse producten als desem meergranen en cola. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Hellendoorn

Op zoek naar een oplossing voor gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hellendoorn? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden talloze maaltijdservices die mogelijk passen bij uw gesteldheid en eventuele dieet. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Spareribs met patat en salade of Stamppot Andijvie met spekjes. Hieronder ontdekt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en weinig zout en andere toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er geldt meestal geen doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ZorgAccentKerkstraat 67442 EDNijverdal
Wonen met Zorg ’t DijkhuisGorsselseweg 27437 BEBathmen
Keurslagerij HarmsenDorpsstraat 6A7431 CKDiepenveen
Stichting de WelleConstantijnstraat 32A7442 MENijverdal
Slagerij KamphuisDorpsstraat 61b7447 CTHellendoorn
ZorgAccentSanatoriumlaan 207447 PKHellendoorn
KeurslagerijKerkstraat 17451 BMHolten
ZorgAccentGaardenstraat 297451 CVHolten
BuurtzorgSchoolstraat 277451 EVHolten
Coolinair CateringDaltonstraat 177461 ACRijssen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hellendoorn voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door elementen als de leverancier, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Kip kerrie ananas met risotto vindt u vaak al vanaf €5,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Visschotel met wortel en gebakken aardappel is beschikbaar vanaf €5,45.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente kunt u al bestellen vanaf €7,4.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Czernina, een extra salade en iets lichts zoals Trifle om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Hellendoorn. Aanvullende info treft u op www.hellendoorn.nl. Lees ook verder over Dieetmaaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Overijssel
 • Gemeente: Hellendoorn
 • Regionummer: 0548 (+31548)
 • Hoofdpostcode: 7442
 • Populaire wijk: Hellendoorn

Maaltijden tips

 • Stukjes rundvlees in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Risotto, bospaddestoelen
 • Gekarameliseerde witlof
 • Eieromelet in kaassaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Hellendoorn regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Kijk eerst na welk type seniorenmaaltijd matcht met uw eetpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de beschikbare leveranciers en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote aanbieders geven een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Mooi, dan kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Vaak is dat mogelijk telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De menu’s worden in algemene zin geleverd door een vriendelijke bezorgservice in april 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 15 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een vast weekmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Bijvoorbeeld Reepjes varkensvlees in jus of Broccoli rollade schotel. Zo ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de menulijsten kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De verse maaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. In het geval van vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Veel bejaarden of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO april 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Hellendoorn. De ontvangen voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Inclusief levering in de wijken Hellendoorn, Nijverdal Noord, Nijverdal West, Nijverdal Oost, Buitengebied, Kruidenwijk, Haarle, Daarle, Daarlerveen.
 • Goedkope thuismaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Hellendoorn maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.hellendoorn.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 7443, 7447).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente