Maaltijdservice Voorst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Voorst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Voorst? Door gebruik te maken van deze website bekijkt u supersnel verschillende bezorgdiensten in uw regio. Tafeltje dekje, of een koelverse maaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,75 per maaltijd. Smullen van Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree of Varkensoester met champignonroomsaus, snijbonen en aardappelschijfjes met peterselie? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Voorst krijgt u smaakvolle gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteVoorst
Netnummer055 (+3155)
Postcode7391
PrijsindicatieVanaf €5,78
Maaltijd suggestieBabi pangang

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Voorst

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Voorst. Neem erkende organisaties als Maaltijdservice.nl en Spar. Maar ook in de buurt kunt u terecht bij interessante initiatieven en sociale voorzieningen. Elk bedrijf wordt gekenmerkt door een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij Seniorenmaaltijd.nl kunt u de bedrijven probleemloos naast elkaar bekijken. Het selecteren van de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u menu-voorkeuren zoals onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Voorst? Er is een oplossing! Flink wat kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven voedingswaarden gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dus niet noodzakelijk.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Voorst. Een redding voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel geregeld via een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven voorzien in een extra boodschappenservice voor senioren. Hiermee haalt u moeiteloos broodnodige boodschappen als beschuit en ontbijtproducten. Veelal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Voorst

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Voorst? Of geeft u de voorkeur aan een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of wenst u juist een service gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit velerlei mogelijkheden die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Ertwensoep met rookworst of Flensjes met fruit. Verderop bieden wij verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig heerlijke maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Gemalen maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Sensire – De MartinushofSint Maartenserf 857391 AGTwello
Sensire – De BenringTuinstraat 517383 XCVoorst
Slagerij AalpoelRijksstraatweg 917383 AMVoorst
Sensire – Het GrotenhuisBinnenweg 27391 GPTwello
ZonneburgRijksweg 57399 ABEmpe
Toko Tante MoRoggestraat 557411 EVDeventer
Solis – Groote & VoorsterSmedenstraat 1177411 RADeventer
Solis – Sint JurriënP.C. Hooftlaan 977412 PLDeventer
Solis – De BloemendalHet Laar 17414 BJDeventer
Cambio – Werkplein KeizerslandenKarel de Grotelaan 27415 DADeventer
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Voorst voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht heeft te maken met zaken als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli vindt u vaak al vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook kan je kopen vanaf €3,8.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Lekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree wordt al bezorgd vanaf €5,95.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Roomsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Kaiserschmarren als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Vanzelfsprekend kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Voorst. Meer informatie treft u op www.voorst.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Eiwitrijke maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Voorst
 • Netnummer: 055 (+3155)
 • Centrale postcode: 7391
 • Veel gezochte wijk: Voorst

Suggesties van maaltijden

 • Gebakken witvis
 • Chili con carne
 • Doperwtenpuree
 • Kipvink in jus
 • Broccolisoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Voorst bestellen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welk type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen leveranciers en kies er een. Kijk goed na het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De grote maaltijd-verzorgers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Gewoonlijk kan dat door even te bellen, via een menulijst, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een vriendelijke bezorgservice in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 20 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 70+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vast weekmenu. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsZalmfilet, dillesaus, spinazie/erwten mix, aardappelpuree peterselie-bieslook en Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Zodoende zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kan men eenvoudig – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van wekelijks. Bij vriesvers spreken we van elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd draagt bij aan een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Denk aan ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Voorst. Uw voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Voordelig eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Voorst, Twello-Nijbroek, Klarenbeek-Teuge, Wilp.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een verstrekker waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Voorst maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Middels www.voorst.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7395).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente