Maaltijdservice Bronckhorst

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bronckhorst voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Bronckhorst? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl vergelijkt u probleemloos diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Warme gerechten, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de magnetron moeten: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,75 per maaltijd. Aanschuiven voor Stamppot andijvie of Kip, worteltjes, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Bronckhorst geniet u van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteBronckhorst
Netnummer0575 (+31575)
Postcode7255
PrijsindicatieVanaf €5,41
Maaltijd suggestieGegrilde kippenpoot

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Bronckhorst

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Bronckhorst. Bijvoorbeeld interessante aanbieders als Uitgekookt en/of Ekonoom. Ook binnen de gemeente ontstaan er allerlei partijen en slagerijen. Elke optie heeft weer een eigen aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s eenvoudig op een rijtje zetten. Uitkomen bij een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket. Heeft u te maken met specifieke wensen als o.a. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Bronckhorst? Er is een oplossing! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bronckhorst. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls verzorgd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende firma’s hebben daarnaast een speciale boodschappenservice voor bejaarden. Daarmee krijgt u direct broodnodige boodschappen als katenspek of koffiekoeken. Doorgaans zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bronckhorst

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Bronckhorst? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn verscheidene seniorenmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw wensen en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Kruudmoes met gortepap. Onderstaand ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig koolhydraten testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook verder over: Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant De BleijkeBeukenlaan 17255 DKHengelo
Slagerij VlogmanZutphenseweg 167251 DKVorden
BuurtzorgRaadhuisstraat 67251 ABVorden
Coen’s maaltijdenserviceSint Janstraat 37256 BAKeijenborg
Keurslagerij KuenenDorpsstraat 667261 AXRuurlo
BuurtzorgWildenborchseweg 3 A7261 WXRuurlo
Keurslagerij RexwinkelVeemarkt 97271 AHBorculo
BuurtzorgHoflaan 3 – 57271 BRBorculo
Zorggroep – MandalaSportlaan 27312 TVApeldoorn
Restaurant BerkenhoveKoning Lodewijklaan 387b7314 AZApeldoorn
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bronckhorst voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van zaken als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Kebab van kip-, kalkoen- en kalfsvlees, knoflooksaus, patat vindt u vaak al vanaf €5,8.
 • Een vriesverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,75.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Nasi goreng, quorn, satésaus kunt u al laten bezorgen vanaf €6,35.
De recepten kan men aanvullen met onder andere Preisoep, extra groenten en niet te vergeten een toetje als Crème brûlée om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Bronckhorst. Meer daarover kan u lezen op www.bronckhorst.nl. Of klik door voor meer informatie over Apetito.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Bronckhorst
 • (Regio) nummer: 0575 (+31575)
 • Hoofdpostcode: 7255
 • Veel gezochte wijk: Hengelo

Voorbeelden van maaltijden

 • Oosterse zalm
 • Preiroomsoep
 • Beef Squats
 • Pompoensoep
 • Rode bieten met een speklap en jus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bronckhorst regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk type seniorenmaaltijd matcht met uw gesteldheid. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de beschikbare maaltijd-bedrijven en kies er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners bieden een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of via internet. De maaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kan men kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. In sommige gevallen is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel dienstverleners hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Tagliatelle, kip, paddestoelen of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden normaliter door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten stimuleert uw energie en levenslust. Elke dag een warme maaltijd is heel belangrijk. Veel bejaarden of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. We hebben het over ondersteuning bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Bronckhorst. De voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een concept als Open Tafel. Zij leveren in de regio, waaronder Hengelo, Zelhem, Vorden, Steenderen, Hummelo en Keppel.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een bezorgdienst waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Bronckhorst maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.bronckhorst.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 7220, 7221).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente