Maaltijdservice Aalten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aalten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Aalten? Middels onze vergelijker ontdekt u overzichtelijk diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €4,85 per persoon. Genieten van Rundervink in jus met stamppot broccoli of Kalkoen in licht romige champignonsaus, broccoli en rösti rondjes? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Aalten ontvangt u verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieGelderland
GemeenteAalten
Netnummer0543 (+31543)
Postcode7121
PrijsindicatieVanaf €5,34
Maaltijd suggestieKipfilet in piri piri saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Aalten

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices die actief zijn in Aalten. U kunt denken aan populaire bezorgers als Freasy of HelloFresh. Ook in de gemeente zelf zijn er interessante partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere aanbieder wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van deze pagina kan u de organisaties probleemloos op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval dieetwensen zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Aalten? Dat is niet erg! Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Lang houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aalten. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Verscheidenebedrijven voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval koop men gelijk de supermarktartikelen als falafel burger en brood. In algemene zin zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Aalten

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Aalten? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of wenst u juist een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden talloze mogelijkheden die mogelijk aansluiten bij uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng. Op deze pagina vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij GleisPrinsenstraat 107121 AGAalten
Marga KlompeGradus Kobusstraat 187103 VXWinterswijk
HarmkooktLaan van Hilbelink 6-27101 WGWinterswijk
BuurtzorgStationsstraat 32 A7122 ATAalten
Marga KlompeGeurdenstraat 17122 CGAalten
Stichting Tafeltje-DekjeMarkerinkdijk 307122 RKAalten
Marga KlompeAmbthuiswal 17126 BCBredevoort
SPAR MaaltijdserviceMisterstraat 57126 CABredevoort
Hulpdienst Helpende Hand en Tafeltje DekjeRapenburgsestraat 337131 CWLichtenvoorde
Keurslager SchuurmanRapenburgsestraat 367131 CZLichtenvoorde
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aalten voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van zaken als de organisatie, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Champignonsoep met rundvlees is er al voor €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Macaroni in tomatensaus, ham, kaas is beschikbaar vanaf €5,2.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni bestelt u vanaf €6,75.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Thenthuk, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Chocolade mousse als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Aalten. Meer details treft u op www.aalten.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Natriumarme maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Aalten
 • Netnummer: 0543 (+31543)
 • Hoofdpostcode: 7121
 • Lokale wijk: Buitengebied

Maaltijden suggesties

 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Bami goreng
 • Kippensoep
 • Gehakt, bloemkool, aardappelpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Aalten aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk populaire aanbieders en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De grote leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men snel en simpel opnieuw bestellen. Meestal kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden gemiddeld genomen tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 20 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het assortiment beperkt tot 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijdservices hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als bijv. Runderhachee, stamppot hutspot en Spagheti carbonara. Hierdoor krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Om die reden ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Aalten. Zo’n voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Zij leveren in de regio, waaronder Buitengebied Aalten, Bredevoort, Aalten Kern, Dinxperlo.
 • Korting op maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Aalten maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.aalten.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 7091, 7120, 7121, 7122, 7123).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente