Maaltijdservice Doetinchem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Doetinchem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Doetinchem? Middels www.seniorenmaaltijd.nl ontdekt u probleemloos diverse aanbieders die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of dagverse gerechten die een paar minuten in de magnetron gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €5,15. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus en Indisch gehaktbrood? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Doetinchem smult u weer van voedzame gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteDoetinchem
Netnummer0314 (+31314)
Postcode7001
PrijsindicatieVanaf €5,46
Maaltijd suggestieAlaska-koolvis in tomatensaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Doetinchem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Doetinchem. Neem interessante partijen als Kantenklaarmaaltijden.nl of Spar. Ook in de gemeente zelf kunt u terecht bij prima initiatieven en wijkrestaurants. Iedere aanbieder onderscheidt zich door een eigen productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de services eenvoudig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een betaalbaar proefpakket. Spelen er specifieke wensen als o.a. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Doetinchem? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daarna worden de ingrediënten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak blijven zo erg lang goed. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Doetinchem. Een prima oplossing voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal verzorgd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere aanbieders beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor senioren. Daarmee haalt u snel broodnodige boodschappen als vuilniszakken of vegan gehakt. Niet zelden gratis mee bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Doetinchem

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Doetinchem? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit diverse maaltijdservices die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Ertwensoep met rookworst of Spareribs met patat en salade. Op deze pagina bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
KruiswerkIJsselkade 177001 ANDoetinchem
Restaurant HyndendaelKeppelseweg 356999 ANHummelo
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 206999 ADHummelo
Restaurant CroonemateSteinlaan 507001 DKDoetinchem
BuurtzorgMozartlaan 67002 MBDoetinchem
SPAR LegebekeHeemskerklaan 657003 ANDoetinchem
Restaurant SchavenweideSchavenweide 27003 EBDoetinchem
Slagerij BlesDe Bongerd 657006 NHDoetinchem
Stichting Maaltijdservice Rijn en IJsselInnovatieweg 40-057007 CDDoetinchem
Keurslager KampermanSmidsstraat 6-87021 ACZelhem
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Doetinchem voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief wordt samengesteld door elementen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen is er al voor €5,9.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst vindt u vaak al vanaf €3,6.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Runderlapje, spruitjes, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €6,4.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Spinaziesoep, een gezonde salade en voor de volledigheid een Bananenvla na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Doetinchem. Meer details is beschikbaar op www.doetinchem.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Vers aan tafel.

Stats & Facts

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Doetinchem
 • (Net) nummer: 0314 (+31314)
 • Postcode: 7001
 • Veel gezochte wijk: Doetinchem

Suggesties van maaltijden

 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Foe yong hai
 • Kip Andorra
 • Vissoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Doetinchem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na welk soort opwarmmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangesloten leveranciers en selecteer er een. Bekijk met name het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote leveranciers verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kunt u wekelijks nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of via de iPad. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 75 – 125 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Soms is zelf ingrediënten combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Pastaschotel: kip met broccoli en Zalm in pestosaus. Ratatouille. Mini krieltjes paprika-tijm. Daardoor kan iedereen gebruik maken van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De verse maaltijden worden vaak door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met steun bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Doetinchem. Zo’n voorziening biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Netjes bezorgd in o.a. Doetinchem Centrum, Wijk 02, Wijk 03, Wijk 04, Wijk 05, Wijk 06, Wijk 07, Wijk 08, Wijk 09, Buitengebied Doetinchem, Wehl.
 • Gesubsidieerde magnetronmaaltijden van een bedrijf waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Doetinchem maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.doetinchem.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 7000, 7001, 7002, 7003, 7004, 7005, 7006, 7007, 7008, 7009).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente