Maaltijdservice Rheden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rheden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rheden? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u supersnel verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Te bestellen vanaf €4,25 per persoon. Aanschuiven voor Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie en Gehakt in kappertjessaus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijdservice in Rheden geniet u van complete gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieGelderland
GemeenteRheden
Netnummer026 (+3126)
Postcode6994
PrijsindicatieVanaf €5,75
Maaltijd suggestieGegrilde groentenmix in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten mei 2022

Senioren maaltijdservice in Rheden

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Rheden. Neem interessante maaltijdbezorgers als Vers voor Thuis of Chef Martin. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verschillende organisaties en verswinkels. Iedere leverancier onderscheidt zich door een eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van deze website kan u de bezorgdiensten gemakkelijk op een rijtje zetten. De keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Zijn er voorkeuren als onder andere glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Rheden? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de thuismaaltijden voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Nadien wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rheden. Een redding voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verscheideneservices hebben daarnaast een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee haalt men eenvoudig praktische of verse producten als tomaten en sinaasappels. Niet zelden kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Rheden

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Rheden? Of zoekt u echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een aanbieder met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden verscheidene mogelijkheden die mogelijk passen bij uw eisen en eetpatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Glutenvrije spaghetti met courgette en kip of Kabeljauw in kruidensaus. Hieronder treft u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Op die manier kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Lees ook verder over: Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgGroenestraat 426991 GGRheden
Attent – De BoomgaardMassenweg 108a6991 CTRheden
SPAR WasserMeentsestraat 36987 CHGiesbeek
Restaurant Laag – KeppelRijksweg 916998 AGHummelo
SPAR MaaltijdserviceDorpsstraat 206999 ADHummelo
Restaurant HyndendaelKeppelseweg 356999 ANHummelo
KruiswerkIJsselkade 177001 ANDoetinchem
Restaurant CroonemateSteinlaan 507001 DKDoetinchem
BuurtzorgMozartlaan 67002 MBDoetinchem
SPAR LegebekeHeemskerklaan 657003 ANDoetinchem
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rheden voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door elementen als de leverancier, de mate van versheid, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Spinazie à la crème met champignons is verkrijgbaar vanaf €6,2.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes is beschikbaar vanaf €4,05.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Varkensvlees, sperziebonen, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €7,25.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Samgyetang, een gezonde salade en een toetje als Zabaglione als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Rheden. Meer details kan u lezen op www.rheden.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Jumbo.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Rheden
 • (Net) nummer: 026 (+3126)
 • Hoofdpostcode: 6994
 • Lokale wijk: Dieren

Tips voor maaltijden

 • Aardappelgratin
 • Een pizza hawai
 • Minestronesoep
 • Kervelroomsoep
 • Babi pangang

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Rheden bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en kies een geschikte. Check vooral het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde services.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kan men probleemloos opnieuw bestellen. Gewoonlijk is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of email / internet. De magnetronmaaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst met ruwweg 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een vaststaand menu per dag. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng en Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen. Op die manier zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd zodra u deze besteld heeft. Via de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat elke week 2 keer. Binnen het vriesverse segment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. We hebben het over assistentie bij boodschappen doen en koken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO mei 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Rheden. De beschikbare voorziening heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Dieren, Rheden, Velp.
 • Korting op kant-en-klaar maaltijden van een leverancier waar een gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Rheden maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Via www.rheden.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 6990, 6991).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente