Maaltijdservice Westervoort

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westervoort voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Westervoort? D.m.v. onze vergelijker bekijkt u overzichtelijk verschillende leveranciers die aan huis leveren. Warme gerechten, of een vriesvers maaltijd die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,55 per gerecht. Smullen van Hutspot, rundvlees of Doperwtenpuree? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Westervoort geniet u van gezonde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteWestervoort
Netnummer026 (+3126)
Postcode6931
PrijsindicatieVanaf €5,81
Maaltijd suggestieFoe yong hai

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Westervoort

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Westervoort. Denk dan aan grote leveranciers als Van Smaak en Kievit. Echter, ook heel lokaal bestaan er tal van instanties en wijkrestaurants. Elke aanbieder heeft weer z’n eigen assortiment en voorwaarden. Door middel van deze website kunt u de firma’s snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een betaalbaar proefpakket. Heeft u dieetwensen als bijvoorbeeld vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Westervoort? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Nogal wat kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Later worden deze producten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westervoort. Een redding voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven beschikken over een praktische boodschappenservice voor senioren. In dat geval koop men eenvoudig de supermarktartikelen als dieetproducten en boterhamworst. Niet zelden zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Westervoort

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Westervoort? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of neigt u meer naar een service die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel mogelijkheden die mogelijk passen bij uw omstandigheden en voedingsadvies. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Kruudmoes met gortepap of Stoofpotje peer, rundvlees en puree. Onderstaand bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs heerlijke maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Maaltijdservice écht lekker etenSaxofoonstraat 186922 KNDuiven
BuurtzorgScheefkelk 26922 HHDuiven
Mikado welzijnFuutstraat 506921 WJDuiven
Stichting WelcomRaadhuisstraat 36942 BEDidam
Keurslager TeunissenWilhelminastraat 306942 BMDidam
BuurtzorgEricaplein 16951 CPDieren
Slagerij van der HorstCallunaplein 406951 CRDieren
SPAR MaaltijdserviceCederlaan 256951 MNDieren
Attent – BeverodeAdmiraal Helfrichlaan 126952 GGDieren
Slagerij van der HorstKloosterstraat 46961 WTEerbeek
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westervoort voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt af van factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot spinazie a la creme is er al vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijd als Boe­ren­kool­stoof met ei is beschikbaar vanaf €4,5.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Parijse worteltjes is beschikbaar vanaf €7,4.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Paprikasoep, een extra rauwkostsalade en niet te vergeten een toetje als Krentjebrij als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Westervoort. Meer details kunt u vinden op www.westervoort.nl. Of klik door voor meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Belangrijke info

Voorbeelden van maaltijden

 • Forel met venkel
 • Chili sin carne
 • Gestoofde prei
 • Groenteschotel
 • Garnalensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Westervoort regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welke vorm van een ouderenmaaltijd klopt met uw eisen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk professionele maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na het aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. Uw bestelling wordt standaard thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders werken met een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Karbonade gegrild met uienjus, boterbonen en witte rijst of Bloemkool met rundvlees schotel. Daardoor ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd wanneer u deze besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De menu’s worden gewoonlijk door uw eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Bijvoorbeeld ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Westervoort. Deze regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Netjes bezorgd in o.a. Wijk 00.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Westervoort maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.westervoort.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 6930, 6931, 6932).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan