Maaltijdservice Arnhem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Arnhem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Arnhem? Geholpen door onze tool doorzoekt u snel en simpel diverse bezorgdiensten in de buurt. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die een paar minuten in de magnetron gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,85 per persoon. Aanschuiven voor Gehaktbal met kruidensaus. Witte kool met kerrie. Gebakken roty aardappelen of Chili con carne? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdservice in Arnhem hebt u toegang tot vers bereidde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteArnhem
Netnummer026 (+3126)
Postcode6811
PrijsindicatieVanaf €5,36
Maaltijd suggestieKipstukjes in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Arnhem

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Arnhem. Denk dan aan erkende bezorgers als Van Marle of Coop. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei instanties en wijkrestaurants. Iedere aanbieder levert een “eigen” assortiment en voorwaarden. Dankzij onze tool kunt u derhalve de organisaties overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel dan eerst een proefpakket. Zijn er in uw geval menu-voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Arnhem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Erg veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Arnhem. Perfect voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Vaak op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee koop men gelijk de supermarktartikelen als honing en havermout. In algemene zin gratis afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Arnhem

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Arnhem? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden talloze magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensenlijstje en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Forel met venkel of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Op deze pagina ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u verrassend voordelig voedzame maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Lees ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslagerij De HaasKoningstraat 46811 DEArnhem
Opella – De VeenderijVeldjesgraaf 476744 VDEderveen
BuurtzorgBarneveldseweg 11 I6741 LHLunteren
Insula Dei Hunze KohlmannBeeklaan 406811 DWArnhem
Keurslagerij de HaasBeethovenlaan 686815 BMArnhem
Stichting Welzijn Ouderen ArnhemKazerneplein 26822 ETArnhem
Samen Thuis MaaltijdserviceGeitenkamp 456823 HDArnhem
Zilverzorg MaaltijdenVelperweg 176824 BCArnhem
Insula Dei Hunze KohlmannVelperweg 1396824 HKArnhem
Attent – Regina PacisVelperweg 1586824 MDArnhem
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Arnhem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs heeft te maken met onderdelen als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd als Chili con carne, gehakt, rijst kunt u al laten bezorgen vanaf €6,15.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Omelet, kaassaus, worteltjes, gebakken aardappelen vindt u vaak al vanaf €3,65.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Gehakt in roomsaus kan je kopen vanaf €6.
Een verse maaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Broccolisoep, een gezonde salade en om het compleet te maken Schaafijs om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Arnhem. Meer informatie leest u op www.arnhem.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Koelvers maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Arnhem
 • Regionummer: 026 (+3126)
 • Postcodegebied: 6811
 • Veel gezochte wijk: Centrum

Voorbeelden van maaltijden

 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Kip Andorra
 • Linzensoep
 • Penne, champignonragout, broccoli

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Arnhem bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Kijk eerst na wat voor soort kant-en-klaar maaltijd past bij uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de dienstverleners verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men snel en simpel weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden steeds vaker aan huis gebracht via een regionale bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met grofweg 25 gerechten. Kiest u voor vriesvers dan kunt u kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen ook mogelijk.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke dienstverleners voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Kipfilet in uienjus. Andijviestamppot. Handig, want zo zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd stimuleert uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Arnhem. Zo’n voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder meer Centrum, Spijkerkwartier, Arnhemse broek, Presikhaaf West, Presikhaaf Oost, St. Marten/Sonsbeek, Klarendal, Velperweg e.o., Alteveer/Cranevelt, Geitenkamp, Monnikenhuizen, Burgemeesterswijk/Hoogkamp, Schaarsbergen, Heijenoord/Lombok, Klingelbeek e.o., Malburgen West, Malburgen Oost (noord), Malburgen Oost (zuid), Vredenburg/Kronenburg, Elden, Elderveld, De Laar, Rijkerswoerd, Schuytgraaf.
 • Goedkope bezorgmaaltijden van een leverancier waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Arnhem maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Middels www.arnhem.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 6800, 6801, 6802, 6803, 6811, 6812, 6813, 6814, 6815, 6816, 6821, 6822, 6823, 6824, 6825, 6826, 6827, 6828, 6831, 6832, 6833, 6834, 6835, 6836, 6841, 6842, 6843, 6844, 6845, 6846).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan