Maaltijdservice Ede

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ede voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ede? Geholpen door onze vergelijker vergelijkt u snel en simpel diverse aanbieders in de buurt. Tafeltje dekje, of een dagvers gerecht die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Verkrijgbaar vanaf €4,85 per maal. Smullen van Vegetarische kaasburger met Vegetarische jus, gebakken wedges, bloemkool a la crème en Schnitzel met gebakken aardappels? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Ede beschikt u over complete maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteEde
Netnummer0318 (+31318)
Postcode6711
PrijsindicatieVanaf €5,49
Maaltijd suggestieLekkerbekje

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Ede

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Ede. U kunt denken aan populaire organisaties als Van Marle of Marley Spoon. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene partijen en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij biedt een eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker kan u de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. Het uitkiezen van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket. Is er sprake van speciale voorkeuren als bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Ede? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels de shock-freeze procedure ingevroren. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Lang houdbaar
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ede. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans verzorgd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Diverse services voorzien in een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Hierdoor krijgt men probleemloos verse of handige boodschappen als zuivelproducten en huzarensalade. Normaal zonder bezorgkosten door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Ede

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Ede? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop maaltijdservices die mogelijk passen bij uw situatie en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans of Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree. Op deze pagina ontdekt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs voedzame maaltijden met verse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende afneemverplichting. Op deze website leest u ook meer over Koolhydraatarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant BethaniëPlatteelhof 36711 JKEde
Maaltijdservice OpellaPostbus 6776710 BREde
SPAR MaaltijdserviceBrinkmanlaan 96708 RRWageningen
Keurslager JongenotterRozenplein 456713 ENEde
Maaltijdservice MaanderzandLouise Henriëttelaan 176713 MGEde
Opella – Thuiszorg OpellaGalvanistraat 76716 AEEde
Keurslagerij De HaasStadspoort 346716 RHEde
Het Gulle GebaarWilly Brandtlaan 406716 RKEde
BuurtzorgDoornlaan 16717 BNEde
De4ZussenZandlaan 296717 LNEde
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ede voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs hangt af van aspecten als de aanbieder, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do is verkrijgbaar vanaf €4,75.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Penne pesto, kip, groene groenten vindt u vaak al vanaf €3,55.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Klapstuk met hutspot is beschikbaar vanaf €6,4.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Koninginnensoep, een extra salade en een toetje als Sorbet na. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Ede. Aanvullende info kan u lezen op www.ede.nl. Lees ook verder over Jumbo.

Stats & Facts

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Ede
 • Netnummer: 0318 (+31318)
 • Postcodegebied: 6711
 • Lokale wijk: Ede-Oost

Maaltijden suggesties

 • Kipvink in jus
 • Doperwtensoep
 • Appelcompote
 • Wokgroenten
 • Biogarde

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Ede bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor categorie thuismaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en kies een geschikte. Let goed op het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Vervolgens kan men probleemloos een nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt standaard thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met circa 30 menu’s. Bij vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende maaltijden. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Kip tikka massala, basmatirijst of 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen. Hiermee krijgt iedereen geschikte thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding heeft invloed op uw vitaliteit en gezondheid. De warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige bejaarden of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daarom bieden een aantal organisaties hulp aan huis gericht op maaltijden. Dit heeft te maken met ondersteuning bij koken, eten en opruimen. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Ede. Een subsidie heeft als voordeel:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Inclusief levering in de wijken Ede-Oost, Ede-West, Ede-Veldhuizen, Kernhem, Veluwse Poort, Ede-Zuid, Maandereng, Rietkampen, Bedrijventerrein, Buitengebied Ede-Stad, Bennekom, Lunteren, Ederveen, De Klomp, Harskamp, Ekerom, Otterlo.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Ede maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.ede.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 6710, 6711, 6712, 6713, 6714, 6715, 6716, 6717, 6718, 6745).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente