Maaltijdservice West Maas en Waal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in West Maas en Waal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in West Maas en Waal? Door middel van onze vergelijker ontdekt u eenvoudig verschillende bedrijven die aan huis leveren. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,25 per persoon. Genieten van Kippenbout. Bonne femme of Varkensfilet in jus? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdservice in West Maas en Waal geniet u van gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteWest Maas en Waal
Netnummer0487 (+31487)
Postcode6658
PrijsindicatieVanaf €5,8
Maaltijd suggestieEieromelet in kaassaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in West Maas en Waal

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in West Maas en Waal. Neem bijv. grote partijen als Kantenklaarmaaltijden.nl of Wesselius maaltijden. Ook in de gemeente zelf ontstaan er verschillende instellingen en slagerijen. Iedere optie hanteert een “eigen” productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Aan de hand van deze website kan u de aanbieders overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in West Maas en Waal? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in West Maas en Waal. Perfect voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal afgehandeld door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheidenefirma’s faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. In dat geval krijgt men direct belangrijke boodschappen als tomaten en desem bol spelt. Doorgaans gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in West Maas en Waal

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in West Maas en Waal? Of prefereert u de meest verse koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn verscheidene seniorenmaaltijden die mogelijk rijmen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Aspergesoep met zalm. Hieronder vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Op die manier kunt u extra voordelig de lekkerste maaltijden met lekker veel groenten en zonder conserveringsmiddelen proeven. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit meestal niet vast aan een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Lactosevrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgZandstraat 71 B6658 CNBeneden-Leeuwen
Slagerij DekkersHogestraat 366651 BLDruten
BuurtzorgMolenstraat 2 B6645 BTWinssen
Slagerij LemmersZandstraat 566658 CWBeneden-Leeuwen
Zorggroep Maas en WaalPostbus 986658 ZHBeneden-Leeuwen
SPAR VeltmaatHollenhof 16659 BBWamel
Attent – TertzioBachstraat 296661 CPElst
Tafeltje Dekje ElstJasappel 376662 JDElst
BuurtzorgDe Zuiling 86662 ZCElst
Jeroen’s KeukenwereldCelsiusweg 24H6662PXElst
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in West Maas en Waal voor ouderen lopen zeer uiteen. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door onderdelen als de leverancier, herkomst ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Broccoli rollade schotel kunt u al bestellen vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot Andijvie met spekjes vindt u vaak al vanaf €3,65.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Kip in mozzarella kaassaus, groentemix en penne pasta kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Knoflooksoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Bitterkoekjes mousse na. Heeft u moeite met de financiën? Mogelijk kan u dan maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente West Maas en Waal. Praktische info kunt u vinden op www.westmaasenwaal.nl. Lees ook verder over Vegetarische maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijden suggesties

 • Wrap kip madras
 • Macaronischotel
 • Ossestaartsoep
 • Omelet in saus
 • Preiroomsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in West Maas en Waal bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Check als eerst welk type opwarmmaaltijd matcht met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en selecteer er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende leveranciers werken met een spotgoedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De seniorenmaaltijden worden vaak geleverd door een vertrouwde bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met pakweg 30 gerechten. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Kip, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Goulash, bloemkool met bechamelsaus en gekookte aardappelen. Zodoende kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het gaat om hulp bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening West Maas en Waal. Deze tegemoetkoming biedt enkele voordelen:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder andere Alphen, Altforst, Appeltern, Beneden-Leeuwen, Boven-Leeuwen, Dreumel, Maasbommel, Wamel.
 • Gesubsidieerde bezorgmaaltijden van een bedrijf waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje West Maas en Waal maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Via www.westmaasenwaal.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 6659).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente