Maaltijdservice Gennep

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gennep voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gennep? Geholpen door onze tool treft u moeiteloos diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,90 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen of Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Gennep beschikt u over uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteGennep
Netnummer0485 (+31485)
Postcode6591
PrijsindicatieVanaf €6,14
Maaltijd suggestieKip in roomsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Gennep

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Gennep. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Uitgekookt of Kooc. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij verschillende partijen en restaurants. Elke partij levert een eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de services overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het selecteren van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Begin dan met eerst een proefpakket. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Gennep? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gennep. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders bieden ook een extra boodschappenservice voor ouderen. Daarmee koop u snel nuttige boodschappen zoals halfvolle kwark en vanillevla. Dikwijls gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gennep

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van smaakvolle diepvriesmaaltijd in Gennep? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit talloze seniorenmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en mogelijke allergieën. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Varkensfilet in jus met koolraap. Hieronder bieden wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt een voor een lage prijs de lekkerste maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uitproberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een abonnement. Lees ook verder over: Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Maaltijd-service.nlZandstraat 146591 DCGennep
BuurtzorgGroesbeekseweg 76585 KEMook
SPAR MaaltijdservicePrinsenweg 136584 AZMolenhoek
BuurtzorgLangeweg 2036591 XBGennep
SPAR WillemsenKerkstraat 1a6596 AKMilsbeek
BuurtzorgVijverlaan 266602 CXWijchen
Stichting LuciVerLeemweg 1346603 AMWijchen
Van Eldijk MaaltijdenKamerlingh Onnesstraat 236603 AXWijchen
Stichting LuciVerGraafseweg 6296603 CDWijchen
Slagerij HermanussenHoogstraat 176611 BVOverasselt
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gennep voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van bijvoorbeeld het bedrijf, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Boerenkool met rookworst is er al voor €6,4.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Stoofpotje peer, rundvlees en puree bestelt u vanaf €4,2.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Schelvis in Dijon-mosterdsaus kunt u al bestellen vanaf €6,6.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Kimchi jjigae, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Bosvruchten yoghurt ijs om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Potentieel kan u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Gennep. Meer daarover kunt u vinden op www.gennep.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Koelvers maaltijden.

Belangrijke info

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Gennep
 • Regionummer: 0485 (+31485)
 • Centrale postcode: 6591
 • Veel gezochte wijk: Milsbeek

Maaltijden tips

 • Verse fruitsalade
 • Lasagna bolognese
 • Zuurkoolstamppot
 • Bruine bonensoep
 • Een pizza hawai

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Gennep aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Check als eerst welke vorm van een ouderenmaaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele verstrekkers verstrekken een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met geschikte leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Gelukkig, nu kunt u direct een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De thuismaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 25 menu’s. In het aanbod van vriesvers kunt u meestal kiezen uit 90+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een speciaal dagmenu. Soms is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Gebonden kerrie-champignonsoep of Varkensfiletlapje met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen. Hiermee ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is essentieel. Veel ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Denk aan hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Gennep. Een voorziening biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide, Gennep, Heijen.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Gennep maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Via www.gennep.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6590, 6591).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente