Maaltijdservice Heumen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heumen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar verse maaltijden aan huis voor ouderen in Heumen? Dankzij onze tool achterhaalt u gemakkelijk verschillende organisaties in uw regio. Een warme maaltijdservice, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €5,50 per maaltijd. Genieten van Vegetarische pastaschotel met tomaten of Bami goreng met kipsaté? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdservice in Heumen hebt u toegang tot ambachtelijke maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteHeumen
Netnummer024 (+3124)
Postcode6581
PrijsindicatieVanaf €5,57
Maaltijd suggestieGepaneerde Alaska-koolvis

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Heumen

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de omgeving van Heumen. Neem bijv. interessante bedrijven als Uitgekookt of Jumbo. Maar ook lokaal ontstaan er uitstekende initiatieven en zorginstellingen. Ieder bedrijf levert z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Via Seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de organisaties overzichtelijk tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een degelijke aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijv. lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Heumen? Er is gelukkig een alternatief. Veel maaltijden aan huis voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heumen. Een uitkomst voor bijv. ouderendie (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel op touw gezet door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Meerdere services voorzien in een praktische boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo krijgt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals koffie of kruidenkaas. Meestal kosteloos bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heumen

Gaat uw interesse uit naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Heumen? Of heeft u liever vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn flink wat seniorenmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en mogelijke allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Kipfilet in piri piri saus of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Onderstaand vindt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proeven. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. Lees ook meer over Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Hofmans CateringBroekkant 536581 ADMalden
SPAR LooijschelderKerkplein 9-9A6578 ANLeuth
SPAR LooijschelderReinier v. Ooiplein 236576 BTOoij
Catering door MalderburchBroekkant 166581 AEMalden
Stichting Vrijwillige HulpdienstKloosterstraat 46581 XXMalden
SPAR MaaltijdservicePrinsenweg 136584 AZMolenhoek
BuurtzorgGroesbeekseweg 76585 KEMook
Maaltijd-service.nlZandstraat 146591 DCGennep
BuurtzorgLangeweg 2036591 XBGennep
SPAR WillemsenKerkstraat 1a6596 AKMilsbeek
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heumen voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd wordt gevormd door elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Klapstuk met hutspot wordt al bezorgd vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Rode bieten met een speklap en jus wordt al bezorgd vanaf €4,4.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Lamscurry met sperziebonen, pilav rijst is beschikbaar vanaf €6,2.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Kokos-bonensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Chocolade mousse als afsluiter. Heeft u een laag inkomen? Vanzelfsprekend kan men een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Heumen. Meer details kan u lezen op www.heumen.nl. Of klik door voor meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Heumen
 • Netnummer: 024 (+3124)
 • Postcode: 6581
 • Veel gezochte wijk: Heumen

Maaltijden tips

 • Aardappelpuree
 • Champignonsoep
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kerriesoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Heumen regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten aanbieders en maak een keuze. Let met name op de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire leveranciers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Beviel het proefpakket? In dat geval kan men zonder problemen nog een bestelling doen. Vaak is dat mogelijk per telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De gerechten worden altijd geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdservices voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Hamburger, ui en champignons en Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd nadat u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of mensen met een beperking kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij eten en drinken. We hebben het over hulp bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Heumen. Zo’n regeling biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Heumen, Overasselt.
 • Gesubsidieerde kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Heumen maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.heumen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6582).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente