Maaltijdservice Berg en Dal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Berg en Dal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Berg en Dal? Dankzij deze pagina achterhaalt u supersnel verschillende bedrijven in de buurt. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,90 per persoon. Aan tafel voor Kipfilet met kruidenjus, witte rijst, wokgroenten of Asperge beenhamschotel met kip? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Berg en Dal ontvangt u verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteBerg en Dal
Netnummer024 (+3124)
Postcode6562
PrijsindicatieVanaf €5,38
Maaltijd suggestieKippenvlees in kerriesaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Berg en Dal

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Berg en Dal. Neem grote partijen als Meat&Meals of Chef Martin. Ook in de gemeente zelf zijn er verschillende organisaties en verswinkels. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze website kan u de bezorgers overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Eerst eens proberen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er dieetwensen als onder andere lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Berg en Dal? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Meest verse ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Berg en Dal. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

De meeste firma’s beschikken over een handige boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee koop men eenvoudig belangrijke boodschappen als broodbeleg en pindakaas. Vaak zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Berg en Dal

Bent u op zoek naar de lekkerste diepvriesmaaltijd in Berg en Dal? Of geeft u de voorkeur aan gezonde en lekkere koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er is de keuze uit vele type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw voorkeuren en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Pastaschotel: kip met broccoli of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Hieronder ziet u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een vast contract. Bekijk ook meer informatie over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgBredeweg 716562 DCGroesbeek
Restaurant ZZG HerstelcentrumBoslaan 2186561 LEGroesbeek
Hemmy van HaarenDorpsstraat 41-A6561 CAGroesbeek
Restaurant De GasterijSint Willibrordstraat 16566 DDMillingen aan de Rijn
KaloramaNieuwe Holleweg 126573 DXBeek
SPAR LooijschelderReinier v. Ooiplein 236576 BTOoij
SPAR LooijschelderKerkplein 9-9A6578 ANLeuth
Hofmans CateringBroekkant 536581 ADMalden
Catering door MalderburchBroekkant 166581 AEMalden
Stichting Vrijwillige HulpdienstKloosterstraat 46581 XXMalden
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Berg en Dal voor ouderen wijken nogal af. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door factoren als de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen vindt u vaak al vanaf €5,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook is beschikbaar vanaf €6,1.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Groentesoep, een gezonde salade en een toetje als Fraises Wilhelmine achteraf. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Berg en Dal. Overige informatie kunt u vinden op www.bergendal.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Kant en klaar maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Berg en Dal
 • Regionummer: 024 (+3124)
 • Postcodegebied: 6562
 • Veel gezochte wijk: Beek

Maaltijden tips

 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Groentesoep
 • Gele rijst
 • Rookworst met stamppot boerenkool

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Berg en Dal regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor kant-en-klaar maaltijd klopt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk professionele aanbieders en kies er een. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste maaltijd-verzorgers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kunt u zonder moeite een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De gerechten worden doorgaans aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij de koelverse variant, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met gemiddeld 20 gerechten. Als we het hebben over vriesvers kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Soms is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hebben een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen en Macaroni. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis indien u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de standaard bestellijst kunt u gemakkelijk – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij gerechten maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse assortiment elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Veel ouderen of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. We hebben het over steun bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Berg en Dal. De beschikbare voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Aantrekkelijke prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Beek, Berg en Dal, Breedeweg, De Horst, Erlecom, Groesbeek, Heilig Landstichting, Kekerdom, Leuth, Millingen aan de Rijn, Ooij, Persingen, Ubbergen.
 • Gesubsidieerde seniorenmaaltijden van een bezorgdienst waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Berg en Dal maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.bergendal.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6570, 6571, 6572).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente