Maaltijdservice Brunssum

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Brunssum voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Brunssum? D.m.v. onze vergelijker treft u eenvoudig verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,20 per maal. Ouderwets genieten van Draadjesvlees in jus en Donkey Kicks Chicken? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is een oplossing! Met behulp van de maaltijdservice in Brunssum ontvangt u complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteBrunssum
Netnummer045 (+3145)
Postcode6444
PrijsindicatieVanaf €6,11
Maaltijd suggestieKipfilet in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Brunssum

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices die actief zijn in Brunssum. Bijvoorbeeld populaire maaltijdbezorgers als Eet Gemak of Kooc. Ook binnen de gemeente ontstaan er prima instellingen en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert een eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kan u de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er speciale voorkeuren zoals bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Brunssum? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Brunssum. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Veel bedrijven beschikken over een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor haalt u snel praktische of verse producten als koffiepads en griekse yoghurt. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Brunssum

Bent u specifiek op zoek naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Brunssum? Of prefereert u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit veel verschillende menu’s die mogelijk voldoen aan uw gesteldheid en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Poffertjes met poedersuiker of Spareribs met patat en salade. Hieronder treft u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u zeer goedkoop verse maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is meestal geen sprake van een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
MeanderGroepRumpenerstraat 4 a6443 CDBrunssum
Cicero – Huize LouiseVijverlaan 56443 BABrunssum
Cicero ZorghuisSt. Brigidastraat 36441 CRBrunssum
Uw Slager KeldermannWijenweg 1836446 ALBrunssum
Zorgcentrum EmmastaeteAkerstraat Noord 63 hs036446 XCBrunssum
BuurtzorgKerkstraat 7 A6447 BGMerkelbeek
MeanderGroepMarkt 526461 EDKerkrade
Slagerij LochtmanHolzstraat 286461 HNKerkrade
BuurtzorgVeldhofstraat 496471 CDEygelshoven
Slagerij VanthoorLaurastraat 96471 JGEygelshoven
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Brunssum voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt hangt af van factoren als de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Pulled pork zoete aardappelpuree in bonenmix wordt al bezorgd vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Asperge beenham schotel is beschikbaar vanaf €3,6.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten is er al vanaf €6,7.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Bietensoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Chipolata mousse om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Brunssum. Meer details bekijkt u op www.brunssum.nl. Lees ook verder over Vloeibare maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Brunssum
 • Regionummer: 045 (+3145)
 • Postcodegebied: 6444
 • Veel gezochte wijk: Brunssum-West

Maaltijden tips

 • Zalmfilet in saus
 • Heldere uiensoep
 • Knoflookgarnalen
 • Kersenpannenkoek
 • Gestoofde prei

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Brunssum bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welk type maaltijdservice rijmt met uw wensen. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende dienstverleners bieden een scherp geprijsd proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Beviel het proefpakket? Dan kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Dikwijls doet u dit via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. Het eten wordt steeds vaker thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 20 gerechten. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Soms is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBabi pangang met atjar ananas en nasi goreng of Aspergesoep. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is essentieel. Veel ouderen of hulpbehoevenden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Denk aan ondersteuning bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Brunssum. De ontvangen subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Brunssum-West, Brunssum-Noord, Brunssum-Oost, Brunssum-Zuid, Brunssum-Centrum.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een partij waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Brunssum maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Op www.brunssum.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 6440, 6441, 6442, 6443, 6444, 6445, 6446).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan