Maaltijdservice Landgraaf

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Landgraaf voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Landgraaf? Met behulp van deze website treft u moeiteloos diverse aanbieders die bij u thuisbezorgen. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,20 per maal. Smullen van Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel of Pangasiusfilet met pangangsaus, gado gado en witte rijst? Maar gaat het koken u moeilijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Middels de maaltijdservice in Landgraaf profiteert u van voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteLandgraaf
Netnummer045 (+3145)
Postcode6371
PrijsindicatieVanaf €6,19
Maaltijd suggestieKip-groenteschotel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Landgraaf

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die bezorgen in Landgraaf. Denk dan aan interessante bezorgers als Uitgekookt en/of Etume. Maar ook in de buurt zien we uitstekende instanties en zorginstellingen. Elke optie levert z’n eigen type maaltijd en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Middels Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de organisaties rustig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een goede maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket. Spelen er speciale voorkeuren als zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Landgraaf? Er is gelukkig een alternatief. Erg veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Landgraaf. Perfect voor bijv. ouderendie het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Vaak geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheidenebezorgers hanteren ook een speciale boodschappenservice voor ouderen. Hiermee krijgt men gelijk de boodschappen zoals afbakbroodjes of tofu naturel. Doorgaans gratis mee bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Landgraaf

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Landgraaf? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn een hoop maaltijdservices die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid voedingspatroon. Geniet onbezorgd van maaltijden als Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst of Kruudmoes met gortepap. Op seniorenmaaltijd.nl tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse maaltijden met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer over Diepvriesman.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
DinnerTime!Dr. Schaepmanstraat 186371 EJLandgraaf
Durpswinkel Rode BeukKloosterstraat 576369 ABSimpelveld
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
ZondagsvleesBuizerdweg 116374 BSLandgraaf
De Keuken BaronesKerkstraat 16A6374 HKLandgraaf
BuurtzorgMaastrichterlaan 806374 VSLandgraaf
BuurtzorgLokerstraat 286413 ENHeerlen
Smakelijk eten – warme maaltijdserviceAmmonieterf 576413 KPHeerlen
MeanderGroepKerkraderweg 766416 CKHeerlen
Keurslager LochtmanBenzenraderweg 906417 STHeerlen
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Landgraaf voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de leverancier, de mate van versheid, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Stamppot knolselderij met rucola is er al vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippensoep met vermicelli is verkrijgbaar vanaf €3,9.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Rundercarré met kruidenjus, gekookte aardappelen, kapucijners wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Witte tomatensoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Natas do Céu als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Landgraaf. Meer informatie bekijkt u op www.landgraaf.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Apetito.

Belangrijke info

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Landgraaf
 • (Net) nummer: 045 (+3145)
 • Postcode: 6371
 • Veel gezochte wijk: Schaesberg

Suggesties van maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Braadworst in jus
 • Bami babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Macaronischotel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Landgraaf regelen

 1. Inventariseer wensen

  Bedenk eerst welk type thuismaaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Let met name op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Start met een proefpakket

  De populaire leveranciers stunten met een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Steeds vaker doet u dat via een speciaal telefoonnummer, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met grofweg 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er vaak een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen en Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree. Hiermee zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Middels de standaard bestellijst kan men direct en zonder moeite – op meerdere manieren – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke week. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten stimuleert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd is daarbij cruciaal. Veel bejaarden of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden hulp aan huis gericht op maaltijden. Het betreft thuishulp bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Landgraaf. Een tegemoetkoming heeft als voordeel:

 • Voordelig eten bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Schaesberg, Nieuwenhagen, Ubach over Worms.
 • Voordelige seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Landgraaf maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.landgraaf.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6370, 6371, 6372, 6373, 6374).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan