Maaltijdservice Schinnen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Schinnen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Schinnen? Met behulp van onze tool achterhaalt u probleemloos diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. En dat al vanaf €4,30 p.p. Genieten van Burpee Chicken en Omelet in bearnaisesaus. Zilvervliesrijst-groenteschotel? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Schinnen geniet u van verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieLimburg
GemeenteSchinnen
Netnummer046 (+3146)
Postcode6176
PrijsindicatieVanaf €6,31
Maaltijd suggestieVissoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Schinnen

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in de omgeving van Schinnen. Denk aan erkende leveranciers als Meat&Meals of Buitendijk maaltijden. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei instellingen en wijkrestaurants. Elke service wordt gekenmerkt door zijn eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de organisaties rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van een solide dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor leuker en makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Schinnen? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Daardoor blijven smaak en vitamines in topconditie. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Schinnen. Perfect voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere firma’s voorzien in een speciale boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Hiermee haalt u moeiteloos praktische of verse producten als cola of leverpastei. Meestal gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Schinnen

Wilt u af en toe genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Schinnen? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf met expertise op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden een groot aantal thuismaaltijden die mogelijk aansluiten bij uw gesteldheid en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Forel met venkel of Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen. Hieronder ontdekt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u verrassend voordelig de lekkerste maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig vet, zout of andere toevoegingen testen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Glutenvrije maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Veronique KooktAdres: Wethouder Sangersstraat 466191 NABeek
Envida MaaltijdenAbtstraat 2a6211 LSMaastricht
De BeyartBrusselsestraat 386211 PGMaastricht
Keurslager WeversHerculeshof 136215 BCMaastricht
BuurtzorgAureliushof 129 A6215 SRMaastricht
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Schinnen voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die wordt gerekend is afhankelijk van factoren als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Spareribs met patat en salade is verkrijgbaar vanaf €5,65.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst kunt u al laten bezorgen vanaf €4,45.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Donkey Kicks Chicken is er al vanaf €5,95.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Ossenstaartsoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Sorbet om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Schinnen. Meer hierover treft u op www.schinnen.nl. Of klik door voor meer informatie over Koolhydraatarme maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Schinnen
 • (Regio) nummer: 046 (+3146)
 • Centrale postcode: 6176
 • Lokale wijk: Wijk

Maaltijden suggesties

 • Sukadelapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Rundvlees in saus
 • Lasagna bolognese
 • Kersenpannenkoek

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Schinnen regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste leveranciers bieden een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. In veel gevallen kan dit door te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden in de regel bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 20 gerechten. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Aardappelpartjes rozemarijn en Varkenssaucijsje met mosterdjus, witte rijst, sperziebonen. Op die manier krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd in het geval u deze besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De magnetronmaaltijden worden vaak door een regionale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse maaltijden elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. Een dagverse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Diverse ouderen of invaliden zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij koken of regelen van maaltijden. Dit heeft te maken met ondersteuning bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Schinnen. Deze subsidie biedt enkele voordelen:

 • Lagere prijzen bij een restaurant in de buurt. Levering in alle wijken zoals Wijk 00, Amstenrade – Oirsbeek.
 • Goedkope thuismaaltijden van een leverancier waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Schinnen maaltijdbezorging.
 • Iemand die u eraan herinnerd dat het tijd is voor de maaltijd. Op www.schinnen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6365).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente