Maaltijdservice Valkenburg aan de Geul

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Valkenburg aan de Geul voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Valkenburg aan de Geul? Dankzij onze tool achterhaalt u eenvoudig verschillende leveranciers in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een magnetronmaaltijd die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. En dat al vanaf €3,85 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gepaneerde kipschnitzel of Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door middel van de maaltijdservice in Valkenburg aan de Geul hebt u toegang tot heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteValkenburg aan de Geul
Netnummer043 (+3143)
Postcode6301
PrijsindicatieVanaf €6,36
Maaltijd suggestieKiptajine

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Valkenburg aan de Geul

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Valkenburg aan de Geul. Denk aan grote bezorgers als Uitgekookt en Ekomenu. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van organisaties en speciale eetpunten. Iedere optie hanteert een eigen manier van bereiding en voorwaarden. D.m.v. deze website kunt u de leveranciers gemakkelijk naast elkaar zetten. Het kiezen van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een goedkoop proefpakket. Spelen er specifieke wensen als vegetarische of andere warme dieetmaaltijden in Valkenburg aan de Geul? Dat is niet erg! Best veel maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven voedingswaarden gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Valkenburg aan de Geul. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans verzorgd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • 100% vers
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men zonder moeite de supermarktartikelen als roomboter of pindakaas. Vaak zonder bezorgkosten op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Valkenburg aan de Geul

Op zoek naar een oplossing voor de lekkerste diepvriesmaaltijd in Valkenburg aan de Geul? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse magnetronmaaltijden? Of wenst u juist een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden een hoop menu’s die mogelijk rijmen met uw wensenlijstje en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Glutenvrije spaghetti met courgette en kip. Hieronder bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Hiermee kunt u extra voordelig complete maaltijden met lekker veel groenten en weinig koolhydraten proberen. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Uw bestelling wordt vaak geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Aanbieders werken meestal niet met een vast contract. U kunt hier ook meer lezen over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Slagerij KuypersTenelenweg 26367 VVVoerendaal
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Valkenburg aan de Geul voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de organisatie, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Maaltijdsalade met kip en avocado kunt u al bestellen vanaf €5,4.
 • Vriesverse maaltijd als Shoarma met zuurkool is verkrijgbaar vanaf €3,55.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Kip Andorra schotel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,15.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Broccolisoep, extra groenten en om het compleet te maken Pannenkoekjes achteraf. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Valkenburg aan de Geul. Meer details kunt u teruglezen op www.valkenburg.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Lactosevrije maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Gestoofde peertjes
 • Hutspot, rundvlees
 • Witlof a la creme
 • Stamppot zuurkool
 • Spaghetti Napoli

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Valkenburg aan de Geul bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een ouderenmaaltijd past bij uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk beschikbare maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Check vooral het aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele services geven een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De gerechten worden niet zelden geleverd door een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 menu’s. Als we het hebben over vriesvers kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Varkenssaucijsjes in uienjus. Groentemix. Gekookte aardappelen en Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken aardappelen, stoofpeertjes. Op die manier kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u deze besteld heeft. Door het invullen van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Koelvers: elke 3/4 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is heel belangrijk. Diverse senioren of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. We hebben het over thuishulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Valkenburg aan de Geul. Een subsidie biedt enkele voordelen:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een restaurant in de buurt. Bezorging in onder andere Valkenburg, Houthem – Sint Gerlach, Schin op Geul – Oud-Valkenburg, Sibbe – IJzeren, Berg en Terblijt – Vilt, Walem.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een service waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Valkenburg aan de Geul maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.valkenburg.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 6341, 6342).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente