Maaltijdservice Eijsden-Margraten

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eijsden-Margraten voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Eijsden-Margraten? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u eenvoudig verschillende bedrijven in uw regio. Een warme maaltijdvoorziening, of magnetronmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Verkrijgbaar vanaf €3,90 per maaltijd. Smullen van Gebakken zalmfilet met citroen-botersaus, botergroenten en gekookte aardappelen of Gepaneerde kipnuggets? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! D.m.v. de maaltijdservice in Eijsden-Margraten profiteert u van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteEijsden-Margraten
Netnummer043 (+3143)
Postcode6269
PrijsindicatieVanaf €6,13
Maaltijd suggestieVarkensvlees met appel in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Eijsden-Margraten

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Eijsden-Margraten. Neem populaire bezorgers als Vers voor Thuis of Kooc. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich interessante organisaties en sociale voorzieningen. Elke service wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de bedrijven snel en makkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u speciale voorkeuren als zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Eijsden-Margraten? Dat is niet erg! Flink wat maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd verse producten. Vervolgens wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven structuur en smaak gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eijsden-Margraten. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In veel gevallen verzorgd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • 100% vers
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel services voorzien in een extra boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt men moeiteloos de boodschappen zoals magere kwark en havermoutpap. Normaal gratis bezorgd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eijsden-Margraten

Wilt u af en toe genieten van een complete diepvriesmaaltijd in Eijsden-Margraten? Of houdt u juist van echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een groot aantal menu’s die mogelijk passen bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Runderstoofpotje met stamppot hutspot of Tortellini gevuld met kaas. Verderop ontdekt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u verrassend voordelig vers bereidde maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proberen. Het invullen van de bestellijst kan vaak via een menulijst, telefonisch of online. De menu’s worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er is meestal geen sprake van een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Restaurant TalentinoVan Eynattenstraat 26269 CHMargraten
SPAR ColenDalestraat 236262 NPBanholt
Keurslagerij PinckaersKerkstraat 12A6245 CBEijsden
Keurslager DumontMaastrichterlaan 78A6291 ETVaals
SPAR MaaltijdserviceKerkstraat 16321 AHWijlre
BuurtzorgSchoolstraat 86336 ARHulsberg
Keurslager KeulenKerkstraat 266336 BBHulsberg
Durpswinkel ImpulsWilhelminastraat 196351 GNBocholtz
Stichting Tafeltje-Dek-JeCortenbachstraat 56367 EXVoerendaal
Zorgcentrum ’t BrookStrijthagenstraat 46367 TNVoerendaal
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eijsden-Margraten voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door zaken als de aanbieder, de grootte van de keuken, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderstoofpotje met stamppot hutspot wordt al bezorgd vanaf €6,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree is verkrijgbaar vanaf €4,4.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree is er al vanaf €7,05.
De gerechten is vaak uit te breiden met o.a. Thaise soep, een lekker bijgerecht en een toetje als Dame blanche mousse om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Eijsden-Margraten. Meer hierover treft u op www.eijsden-margraten.nl. Lees ook verder over Diepvriesmaaltijden.

Gegevens

Suggesties van maaltijden

 • Champignon omelet
 • Zalm in dillesaus
 • Gekruide speklap
 • Zalm in roomsaus
 • Chicken Lunges

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Eijsden-Margraten aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst wat voor kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de professionele leveranciers en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers geven een zeer betaalbaar proefpakket. U kunt denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u zonder problemen weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit telefonisch, met behulp van de menukaart, of via internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met pakweg 30 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kunt u kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje treft men een daghap, zonder keuze. Soms is zelf samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Koolvisfilet in mosterdsaus en Penne pesto, kip, groene groenten. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met verse ingrediënten vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een uitgebalanceerde warme maaltijd is daarbij cruciaal. Diverse bejaarden of beperkten lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het betreft steun bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Eijsden-Margraten. De beschikbare regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Eijsden, Gronsveld, Margraten, Cadier en Keer, Sint Geertruid, Mheer – Noorbeek.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een maaltijdservice waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Eijsden-Margraten maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.eijsden-margraten.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 6251, 6252).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente