Maaltijdservice Beek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Beek? Via onze vergelijker treft u overzichtelijk diverse bezorgdiensten die aan huis leveren. Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Verkrijgbaar vanaf €4,55 per maal. Ouderwets genieten van Kipfiletstukjes in pestosaus. Toscaanse groentemix. Cannelloni of Kalfssaucijsje met mosterdjus, aardappelpuree, andijvie à la crème? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Door de maaltijdservice in Beek beschikt u over complete gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteBeek
Netnummer0316 (+31316)
Postcode6191
PrijsindicatieVanaf €6,08
Maaltijd suggestieStukjes rundvlees in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Beek

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die actief zijn in Beek. Neem bijv. interessante maaltijdbezorgers als Van Smaak of Kooc. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie wordt bestempeld door een “eigen” menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de firma’s op uw gemak met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket. Zijn er voorkeuren als onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Beek? Ook dan bent u welkom! Best veel maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden deze maaltijden snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven smaak en vitamines ongeschonden. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beek. Ideaal voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In veel gevallen geregeld via een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal bedrijven bieden ook een handige boodschappenservice voor ouderen. Zodoende krijgt men direct de boodschappen zoals sandwich spread of havervlokken. Normaliter kosteloos bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Beek

Bent u op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Beek? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende opties die mogelijk passen bij uw eisen en menu voorkeuren. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Gehaktbal, bladspinazie à la crème, gekookte aardappelen of Poffertjes met poedersuiker. Hieronder bekijkt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u tegen een aantrekkelijke prijs vers bereidde maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden vaak geleverd door uw eigen bezorger. Er geldt meestal geen abonnement. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
Veronique KooktAdres: Wethouder Sangersstraat 466191 NABeek
Envida MaaltijdenAbtstraat 2a6211 LSMaastricht
De BeyartBrusselsestraat 386211 PGMaastricht
Keurslager WeversHerculeshof 136215 BCMaastricht
BuurtzorgAureliushof 129 A6215 SRMaastricht
ZorgpuntClavecymbelstraat 73 a6217 CSMaastricht
Daniels KeukenCassedonk 146218 GLMaastricht
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beek voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €4,9.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot Witlof met gehakt kan je kopen vanaf €4,95.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kippendijstukjes in satésaus, bami goreng kunt u al bestellen vanaf €6,5.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Okrosjka, een stukje fruit en een toetje als Chocolade ijs achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Beek. Meer daarover kan u lezen op www.gemeentebeek.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Gemalen maaltijden.

Gegevens

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Beek
 • Netnummer: 0316 (+31316)
 • Hoofdpostcode: 6191
 • Veel gezochte wijk: Beek

Maaltijd voorbeelden

 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Rundvlees in jus
 • Hamlapje in jus
 • Doperwtenpuree

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Beek bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast welk type maaltijdservice aansluit op uw leefpatroon. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk professionele leveranciers en geef de voorkeur door. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire dienstverleners geven een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men gelijk nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of via de iPad. Uw bestelling wordt veelal bezorgd middels een lokaal gezicht / bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met circa 20 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje treft men één maaltijd per dag. Soms is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel dienstverleners hebben een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Denk aan Pasta carbonara of Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment elke 3/4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Hierom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Denk aan steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Beek. De ontvangen voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Voordelig eten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Bezorging in onder andere Beek – Spaubeek, Beek-Zuid.
 • Korting op thuismaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Beek maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.gemeentebeek.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 6190, 6191, 7037).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente