Maaltijdservice Stein

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Stein voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Stein? Door gebruik te maken van seniorenmaaltijd.nl bekijkt u supersnel verschillende leveranciers die leveren in uw plaats. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €3,60. Smullen van Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Gehaktbal, bloemkool, groentesaus, gek. aardappelen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdservice in Stein smult u weer van de lekkerste maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteStein
Netnummer046 (+3146)
Postcode6171
PrijsindicatieVanaf €6,34
Maaltijd suggestieBiogarde

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Stein

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Stein. Denk aan belangrijke leveranciers als Van Marle en Coop. Maar ook op regionaal niveau zien we allerlei organisaties en sociale voorzieningen. Iedere partij onderscheidt zich door zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij deze pagina kan u de services rustig naast elkaar zetten. Het selecteren van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket. Bestaan er dieetwensen als bijv. eiwitrijke of andere warme dieetmaaltijden in Stein? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel maaltijden aan huis voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak intact. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Altijd volledig vers
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Stein. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Meestal op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Verscheideneaanbieders hebben ook een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Hiermee bestelt u direct de boodschappen zoals boterhamworst of kruidenkaas. Vaak kosteloos afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Stein

Bent u op zoek naar handige diepvriesmaaltijd in Stein? Of prefereert u echt 100% verse koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere soorten maaltijden die mogelijk passen bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Kalkoenbiefstuk in dragonsaus. Tuinbonen met ui en tijm. Gebakken aardappelblokjes. Op seniorenmaaltijd.nl ontdekt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt een voor een lage prijs ambachtelijke maaltijden met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt meestal geen doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Natriumarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgValderstraat 47a6171 ELStein
Keurslagerij LeclerqPieterstraat 76166 ANGeleen
BuurtzorgDaalstraat 1a6165 THGeleen
Slagerij EidamsRaadhuisplein 586171 JCStein
SPAR MaaltijdserviceBongerd 86176 AWSpaubeek
BuurtzorgBandkeramiek Straat 66181 CLElsloo
Slagerij VeugenMarkt 100a6191 JKBeek
Veronique KooktAdres: Wethouder Sangersstraat 466191 NABeek
Envida MaaltijdenAbtstraat 2a6211 LSMaastricht
De BeyartBrusselsestraat 386211 PGMaastricht
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe duur zijn de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Stein voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van o.a. de aanbieder, het soort maaltijd, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Couscous, kip, mergueze worst is er al vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Groentensoep met gehaktballen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,45.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Stamppot boerenkool bestelt u vanaf €6,55.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Okrosjka, een extra salade en iets lichts zoals Irish Coffee mousse om het af te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Potentieel kan u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Stein. Meer hierover bekijkt u op www.gemeentestein.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Gemalen maaltijden.

Feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Stein
 • Regionummer: 046 (+3146)
 • Hoofdpostcode: 6171
 • Populaire wijk: Stein

Maaltijden suggesties

 • Sucade Hollandaise
 • Naturel-pannenkoek
 • Zalm in dillesaus
 • Babi ketjap, bami
 • Bruine bonensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Stein bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw situatie. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de populaire bezorgdiensten en kies een geschikte. Controleer goed de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De bekende services bieden een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u overzichtelijk weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De maaltijden worden niet zelden thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met circa 25 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u kiezen uit 70+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er sprake van een vast weekmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Savooiekool en Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van de menulijsten kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden normaliter door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige ouderen of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp rondom de maaltijd. Het betreft assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Stein. De ontvangen voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Stein, Elsloo, Urmond.
 • Voordelige kant-en-klaar maaltijden van een verstrekker waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Stein maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Op www.gemeentestein.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6170, 6171).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente