Maaltijdservice Leudal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Leudal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Leudal? Door middel van seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u overzichtelijk verschillende bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een diepvries maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €5,25 p.p. Smullen van Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Parijse worteltjes? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Leudal beschikt u over heerlijke gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteLeudal
Netnummer0475 (+31475)
Postcode6093
PrijsindicatieVanaf €6,2
Maaltijd suggestieVistriologie in mosterdsaus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juni 2023

Senioren maaltijdservice in Leudal

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices in en rondom Leudal. Denk dan aan grote aanbieders als Royal Foods en Oh My Guts. Maar ook in de buurt zijn er allerlei instellingen en speciale eetpunten. Iedere partij hanteert een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels Seniorenmaaltijd.nl kan u de bezorgdiensten gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Start eens met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er allergieën of dieetwensen zoals onder andere lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Leudal? Er kan meer dan u denkt! Best veel kant-en-klaar maaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak intact. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Ambachtelijk bereid
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Kleine en grote porties
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Leudal. Ideaal voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Veel services hebben ook een extra boodschappenservice voor senioren. In dat geval koop men zonder moeite nuttige boodschappen zoals grillworst of halvarine. In algemene zin gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Leudal

Op zoek naar een oplossing voor uitstekende diepvriesmaaltijd in Leudal? Of prefereert u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn relatief veel leveranciers die mogelijk aansluiten bij uw omstandigheden en menu voorkeuren. Op die manier kunt u weer genieten van Klapstuk met hutspot en Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Hieronder bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs voedzame maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende afneemverplichting. Bekijk ook meer informatie over Vers aan tafel.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Proteion – De KreppelCatharina Daemenstraat 16093 KEHeythuysen
Ik Ook Voor Jou Robin SeurenMolenweg 576088 APRoggel
SPAR KuijpersHoogstraat 76086 BHNeer
Woonzorgcentrum St. CharlesOp de Bos 26093 NCHeythuysen
SPAR SyncoDorpstraat 916095 AGBaexem
VleugelzorgHoogveldsweg 286102 CBEcht
BuurtzorgStationsstraat 916114 GBSusteren
Traiteur DohmenGeentstraat 706121 ZCBorne
Keurslager HoltrustAan de Greune Paol 496127 BHGrevenbicht
Keurslager VinkSteenweg 186131 BESittard
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Leudal voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt namelijk af van bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus is verkrijgbaar vanaf €4,65.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kibbeling met kruidendip vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst bestelt u vanaf €6,1.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Koninginnensoep, iets te drinken en een toetje als Dame blanche mousse om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Leudal. Meer daarover kunt u teruglezen op www.leudal.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Mealhero.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Leudal
 • (Net) nummer: 0475 (+31475)
 • Postcodegebied: 6093
 • Wijk: Heythuysen

Maaltijd ideeën

 • Nasi babi pangang
 • Lamsvlees in saus
 • Heldere uiensoep
 • Gestoofde wortel
 • Chili sin carne

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Leudal bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. Doorgaans is dat mogelijk via telefoon, via de papieren bestellijst of via de website. De thuismaaltijden worden veelal geleverd door een persoonlijke bezorger in juni 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er sprake van een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, bloemkool of Spinazie a la creme. Op die manier ontvangt men altijd goede warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of gehandicapten kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp rondom de maaltijd. We hebben het over steun bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juni 2023). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Leudal. De ontvangen regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Aantrekkelijke prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Bezorging in onder meer Heythuysen, Heibloem, Roggel, Neer, Nunhem, Haelen, Buggenum, Horn, Baexem, Kelpen-Oler, Grathem, Ell, Haler, Hunsel, Neeritter, Ittervoort.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Leudal maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.leudal.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 6088, 6089, 6093).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente