Maaltijdservice Cranendonck

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cranendonck voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Cranendonck? Met behulp van deze website achterhaalt u moeiteloos verschillende leveranciers die aan huis leveren. Warme gerechten, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u kunt alle kanten op. Al te verkrijgen vanaf €5,10 per maal. Aan tafel voor Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen en Stoofpotje peer, rundvlees en puree? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Cranendonck ontvangt u voedzame gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCranendonck
Netnummer0495 (+31495)
Postcode6021
PrijsindicatieVanaf €6,54
Maaltijd suggestieAppelcompote

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Cranendonck

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de omgeving van Cranendonck. Denk aan populaire leveranciers als Royal Foods of Oh My Guts. Maar ook op regionaal niveau zijn er interessante instanties en zorginstellingen. Elk bedrijf biedt een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via www.seniorenmaaltijd.nl kan u de firma’s gemakkelijk met elkaar vergelijken. Een keuze maken voor een goede leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Cranendonck? Er kan meer dan u denkt! Meer en meer kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, vol verse producten en veel groenten. Daarna wordt de maaltijd gekoeld naar onder 5⁰C. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cranendonck. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een extra boodschappenservice voor ouderen. Zodoende koop u probleemloos verse of handige boodschappen als halfvolle kwark en halfvolle melk. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Cranendonck

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Cranendonck? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit allerlei leveranciers die mogelijk passen bij uw wensen en menu voorkeuren. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Kabeljauw in kruidensaus of Stamppot spitskool met kaas. Op deze pagina ziet u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde maaltijden met verse ingrediënten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast abonnement. Bekijk ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
ZuidZorg WijkzorgDe Dam 16021 KMBudel
Zorgcentrum MariënburghtGraafschap Hornelaan 26021 XLBudel
Zorgcentrum Marishoft Hagelkruis 1A6026 BAMaarheeze
BuurtzorgSterkselseweg 20 A6026 EBMaarheeze
SPAR MaaltijdservicePastoor Thijssenlaan 1a6029 RLSterksel
Gasterij De OntmoetingBrugske 166031 BLNederweert
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cranendonck voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd heeft te maken met aspecten als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Kabeljauw in kruidensaus is er al voor €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen bestelt u vanaf €4,35.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus wordt al bezorgd vanaf €6,15.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, extra groenten en voor de volledigheid een Bananenvla om mee af te sluiten. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Cranendonck. Aanvullende info treft u op www.cranendonck.nl. Bekijk ook meer informatie over Proefpakket.

Informatie

Maaltijden suggesties

 • Varkenssteak in jus
 • Spagheti carbonara
 • Chinese wokschotel
 • Maaltijdpoffertjes
 • Babi ketjap, bami

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Cranendonck aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Ga eerst na wat voor soort opwarmmaaltijd matcht met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk populaire leveranciers en kies er een. Let met name op het aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende maaltijd-verzorgers verstrekken een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men supersnel een nieuwe menulijst invullen. Vaak kan dit via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met circa 30 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kan men kiezen uit 80+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is vers op maat een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Speklapje met vleesjus, stamppot andijvie of Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als u deze besteld heeft. Met behulp van de menulijsten kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse bejaarden of invaliden lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken. Denk aan hulp bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Cranendonck. De beschikbare voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Budel, Schoot, Dorplein, Maarheeze, Soerendonk, Gastel.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een partij waar uw gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Cranendonck maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.cranendonck.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 6020, 6021).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente