Maaltijdservice Weert

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Weert voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Weert? Dankzij www.seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u overzichtelijk verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of dagverse maaltijden die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,50 per keer. Genieten van Gehaktbal in jus, broccoli bloemkoolmix en gekookte aardappelen en Penne vier kazen, uitgebakken spekjes? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijdservice in Weert hebt u toegang tot verse gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLimburg
GemeenteWeert
Netnummer0495 (+31495)
Postcode6001
PrijsindicatieVanaf €6,4
Maaltijd suggestieLinzensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2023

Senioren maaltijdservice in Weert

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in en rondom Weert. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Eet Gemak en Marley Spoon. Maar ook lokaal bestaan er prima instanties en speciale eetpunten. Iedere aanbieder onderscheidt zich door z’n eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze pagina kunt u dus de leveranciers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor een degelijke dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als onder andere veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Weert? Er is een oplossing! Opvallend veel kant-en-klaar maaltijden aan huis zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden de ingrediënten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Weert. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Meestal geregeld via een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verscheideneservices faciliteren daarnaast een speciale boodschappenservice voor ouderen. Zo koop men zonder moeite belangrijke boodschappen als sappen of jam. Veelal gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Weert

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Weert? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie die zich focust op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn relatief veel bezorgmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw eisen en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot Hete bliksem met stroop of Couscous, kip, mergueze worst. Hieronder vindt u bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Veel leveeranciers wekren met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden gemaakt met verse producten en weinig vet, zout of andere toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Tafeltje-Dek-JeKasteelsingel 86001 EZWeert
BuurtzorgPiet Petersstraat 1 – 35993 DCMaasbree
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
Keurslager van BrusselMuntpassage 386001 GMWeert
Smakelijketen.nuMaaseikerweg 1626006 ADWeert
SPAR DerksenSebastiaanstraat 126011 REEll
Proteion – SterreboschOnder de Bomen 46017 ALThorn
Proteion – St. JozefKloosterlaan 76019 ANWessem
Let´s Cook MaaltijdserviceDeken van Baarsstraat 6a6021 BHBudel
Keurslager van RooijNieuwstraat 306021 HSBudel
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Weert voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door bijvoorbeeld het bedrijf, herkomst ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree is er al vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot spruitjes met chorizo vindt u vaak al vanaf €5,25.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Varkensvlees, erwten, aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,75.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Pindasoep, een lekker bijgerecht en om het compleet te maken Sinaasappel mousse als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan een vergoeding aanvragen via de WMO. De subsidie komt via de gemeente Weert. Praktische info leest u op www.weert.nl. Of klik door voor meer informatie over Koelvers maaltijden.

Informatie

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Weert
 • Netnummer: 0495 (+31495)
 • Postcodegebied: 6001
 • Lokale wijk: Boshoven

Voorbeelden van maaltijden

 • Parijse worteltjes
 • Runderlapje in jus
 • Bami babi pangang
 • Zalmfilet in saus
 • Gestoofde wortel

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Weert regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor seniorenmaaltijd past bij uw eetpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk beschikbare leveranciers en selecteer er een. Let met name op het aanbod, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Op basis daarvan kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u dagelijks weer nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dit via telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De menu’s worden dikwijls thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met gemiddeld 25 gerechten. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijd-verzorgers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipfilet en Ossestaartsoep. Daardoor kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen dienstverlener.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door middel van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week 2 keer. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel ouderen of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven hulp bij koken of regelen van maaltijden. Het gaat om hulp bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Weert. Deze regeling kan u veel opleveren:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Inclusief levering in de wijken Boshoven, Laar en Hushoven, Molenakker en Kampershoek, Weert-Centrum, Biest, Groenewoud, Fatima, Keent, Moesel, Graswinkel, Leuken, Kazernelaan, Altweerderheide, Tungelroy, Swartbroek, Stramproy.
 • Goedkope kant-en-klaar maaltijden van een bedrijf waar uw gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Weert maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het toedienen van drinken en eten. Op www.weert.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 6000, 6001, 6002, 6003, 6004, 6005, 6006).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente