Maaltijdservice Beesel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Beesel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Beesel? Door middel van seniorenmaaltijd.nl ontdekt u overzichtelijk diverse aanbieders in de buurt. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: dat kunt u zelf beslissen. Nu al voor €5,45. Genieten van Boerengehaktschotel met aardappelpuree of Verse worst in jus? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Beesel ontvangt u uitstekende gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLimburg
GemeenteBeesel
Netnummer077 (+3177)
Postcode5953
PrijsindicatieVanaf €6,09
Maaltijd suggestieOmelet in saus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Beesel

Er zijn nogal wat maaltijdservices die actief zijn in Beesel. Denk aan interessante organisaties als Eet Gemak en Easy Meal. Maar ook in de buurt ontstaan er uitstekende partijen en verswinkels. Elke leverancier levert z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij deze pagina kan u de leveranciers rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van de beste leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan wat overzichtelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u bepaalde wensen als bijv. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Beesel? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Nogal wat maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Hierna worden ze gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Vers van het land
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Beesel. Ideaal voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaal afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Een aantal services hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. In dat geval haalt men eenvoudig praktische of verse producten als afbakbroodjes of muesli. In algemene zin gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Beesel

Bent u specifiek op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Beesel? Of heeft u liever vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene menu’s die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Bruine bonenschotel, spek, kip, witte rijst. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Op deze manier kunt een voor een lage prijs uitstekende maaltijden bomvol belangrijke voedingsstoffen en weinig zout en andere toevoegingen proeven. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopende overeenkomst. Lees ook verder over: Diepvriesmaaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR van ElkMaasstraat 515944 CBArcen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
EetwinkelDrakeboch 35954 CXBeesel
Keurslager CoppensSint Lambertusplein 55961 EWHorst
BuurtzorgExpeditiestraat 125961 PXHorst
BuurtzorgSpoorweg 105963 NJHegelsom
Keurslager JanssenPastoor Vullinghsstraat 495975 APSevenum
Zorgcentrum Vincent DepaulSchoolstraat 155981 AHPanningen
BuurtzorgKerkstraat 785981 CHPanningen
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Maak dan een melding bij onze klantenservice.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Beesel voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs wordt samengesteld door o.a. de leverancier, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Pastaschotel: kip met broccoli is er al vanaf €4,8.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Rode bieten met een speklap en jus bestelt u vanaf €5,4.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Macaronischotel wordt al bezorgd vanaf €7,3.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kerriesoep, een extra salade en iets fris zoals Flensjes als nagerecht. Heeft u moeite met de financiën? Potentieel kan u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Beesel. Meer daarover leest u op www.beesel.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Glutenvrije maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Limburg
 • Gemeente: Beesel
 • (Net) nummer: 077 (+3177)
 • Postcode: 5953
 • Populaire wijk: Reuver

Voorbeelden van maaltijden

 • Braadworst in jus
 • Nasi babi ketjap
 • Runderstoofpotje
 • Wrap kip madras
 • Aardappelrösti

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Beesel regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor categorie thuismaaltijd aansluit op uw omstandigheden. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk professionele bezorgservices en selecteer er een. Let goed op het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende maaltijdservices geven een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Dikwijls kan dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of met de computer. De thuismaaltijden worden doorgaans bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks wisselend assortiment met pakweg 15 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men één maaltijd per dag. Soms is zelf ingrediënten combineren een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers voorzien in een speciale categorie met dieetmaaltijden. Neem nou Kip, worteltjes, aardappelpuree of Gekruide speklapjes in jus. Kapucijners met amandel. Aardappelpuree met tuinkruiden. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij de organisatie waar u klant bent.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – op meerdere manieren – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of beperkten hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan onderscheiden we een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. We hebben het over een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Beesel. Deze subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Netjes bezorgd in o.a. Reuver, Beesel.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een maaltijdservice waar een gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Beesel maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.beesel.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5954).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente