Maaltijdservice Maasdriel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Maasdriel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Maasdriel? Door middel van onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk verschillende leveranciers in uw regio. Tafeltje dekje, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,25 per maal. Ouderwets genieten van Gehakt in roomsaus en Macaroni-gehakt schotel? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Maasdriel smult u weer van voedzame maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
Netnummer073 (+3173)
Postcode5331
PrijsindicatieVanaf €5,62
Maaltijd suggestieStamppot zuurkool

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Maasdriel

We zien meer en meer maaltijdservices in de regio van Maasdriel. Denk dan aan belangrijke maaltijdbezorgers als Vers aan tafel of HelloFresh. Maar ook lokaal ontwikkelen zich prima partijen en restaurants. Elke aanbieder onderscheidt zich door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze vergelijker kunt u de bezorgers rustig op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een solide service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Bestaan er dieetwensen zoals o.a. gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Maasdriel? Er is een oplossing! Best veel bezorgmaaltijden aan huis passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Met deze techniek blijven voedingswaarden in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Maasdriel. Perfect voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Een aantal bezorgers faciliteren daarnaast een nuttige boodschappenservice voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als salades en grillworst. In de regel zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Tot in de keuken geleverd
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Maasdriel

Op zoek naar een oplossing voor ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Maasdriel? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie die actief is op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er zijn vele menu’s die mogelijk matchen met uw wensen en eetpatroon. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen of Bami goreng speciaal, kip in satésaus. Onderstaand vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u heel voordelig uitstekende maaltijden met lekker veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. Het eten wordt vaak bezorgd door een persoonlijke bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
KBO MaasdrielBernhardstraat 25331 TAKerkdriel
BuurtzorgIndustrieweg 12 A5324 JXAmmerzoden
Bommelerwaard – De RidderzaalRidderhof 15311 CMGameren
Carciofi CateringDe Geerden 245334 LEVelddriel
Keurslager PetersSterrebos 35344 ALOss
BuurtzorgJohn Fitzgerald Kennedybaan 985345 HSOss
BrabantZorg – LooveltSaturnusstraat 2805345 LHOss
ONS WelzijnSchadewijkstraat 65348 BCOss
BrabantZorg – De WilberthofDen Dries 15351 DZBerghem
BrabantZorg – MaaszichtPrinsenstal 25361 GKGrave
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Maasdriel voor ouderen zijn ontzettend divers. Het uiteindelijke tarief wordt gevormd door elementen als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Kibbeling met kruidendip is er al vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Varkenslapje, pepersaus, erwten, spinazie, krieltjes is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Chicken Lunges is beschikbaar vanaf €6,45.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Juliennesoep, een gezonde salade en iets fris zoals Vanille/Kersen mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Maasdriel. Overige informatie treft u op www.maasdriel.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Koelvers maaltijden.

Kerngegevens

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Maasdriel
 • Netnummer: 073 (+3173)
 • Postcodegebied: 5331
 • Lokale wijk: Kerkdriel

Maaltijden suggesties

 • Gestoofde prei
 • Groenteschotel
 • Nasi kip saté
 • Kipschnitzel
 • Lekkerbekje

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Maasdriel bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de gespecialiseerde leveranciers en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Beviel het proefpakket? Dan kunt u elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of met de computer. De magnetronmaaltijden worden in de regel bezorgd middels een persoonlijke bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 25 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers is er een keus te maken uit 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer aanbieders gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Boeuf stroganoff, witte rijst, rode kool met appel of Zuurkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst. Op die manier krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Binnen het koelverse segment 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd helpt mee aan uw energie en levenslust. De warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of beperkten kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het betreft assistentie bij eten bereiding, opdienen en afruimen. We onderscheiden hiervoor een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Maasdriel. De ontvangen voorziening kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.
 • Goedkope seniorenmaaltijden van een leverancier waar een gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Maasdriel maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.maasdriel.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5325, 5855).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente