Maaltijdservice Well

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Well voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Well? D.m.v. deze website achterhaalt u supersnel verschillende leveranciers in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,60 per keer. Genieten van Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie of Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, spinazie? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdservice in Well profiteert u van heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieGelderland
GemeenteMaasdriel
Netnummer073 (+3173)
Postcode5855
PrijsindicatieVanaf €5,22
Maaltijd suggestiePaëlla

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Well

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die actief zijn in Well. Bijvoorbeeld erkende bezorgers als Mealhero en/of HelloFresh. Ook in deze plaats zelf zien we prima instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere service hanteert een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u dus de aanbieders gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Moeite met kiezen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van voorkeuren als kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Well? Er is gelukkig een alternatief. Nogal wat kant-en-klaar maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Daarna wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak ongeschonden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Well. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls op touw gezet door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse organisaties hanteren ook een extra boodschappenservice voor gehandicapten. Daarmee koop u eenvoudig broodnodige boodschappen als afbak kaas mais broodjes of gebraden gehakt. Meestal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Well

Bent u specifiek op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Well? Of heeft u liever gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een hoop maaltijdservices die mogelijk passen bij uw situatie en mogelijke diëten. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie en Stamppot spitskool met kaas. Onderstaand treft u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Uitgekookt.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgIndustrieweg 12 A5324 JXAmmerzoden
Bommelerwaard – De RidderzaalRidderhof 15311 CMGameren
Keurslager de VriesMolenkamp 25306 GMBrakel
KBO MaasdrielBernhardstraat 25331 TAKerkdriel
Carciofi CateringDe Geerden 245334 LEVelddriel
Keurslager PetersSterrebos 35344 ALOss
BuurtzorgJohn Fitzgerald Kennedybaan 985345 HSOss
BrabantZorg – LooveltSaturnusstraat 2805345 LHOss
ONS WelzijnSchadewijkstraat 65348 BCOss
BrabantZorg – De WilberthofDen Dries 15351 DZBerghem
Onze lijst met opties aanpassen of uit laten breiden? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Well voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door elementen als de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Koelverse maaltijd zoals Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Pompoensoep met vermicelli is beschikbaar vanaf €4,4.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gepaneerde Alaska-koolvis wordt al bezorgd vanaf €7,5.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Koninginnensoep, extra groenten en iets fris zoals Crema catalana om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Maasdriel. Praktische info kunt u teruglezen op www.maasdriel.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Vloeibare maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Gelderland
 • Gemeente: Maasdriel
 • Netnummer: 073 (+3173)
 • Centrale postcode: 5855
 • Lokale wijk: Kerkdriel

Maaltijd voorbeelden

 • Macaroni in tomatensaus, ham, kaas
 • Penne pesto, kip, groene groenten
 • Rookworst met stamppot zuurkool
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Chili con carne, gehakt, rijst

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Well bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk beschikbare bezorgdiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de maaltijd-verzorgers bieden een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Gelukkig, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen doet u dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans bezorgd middels een vertrouwde bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met grofweg 20 maaltijden. Spreken we over vriesvers, dan is er een keus te maken uit 50 – 100 blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle leveranciers komen u tegemoet met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Varkensprocureur in jus of Drumsticks met vleesjus, gekookte aardappelen, wortelen met peterselie. Handig, want zo zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij gerechten maaltijden elke week. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige senioren of mensen met een beperking lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor thuishulp rondom koken en eten. Bijvoorbeeld steun bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Voor ouderen met een laag inkomen is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Well. De ontvangen tegemoetkoming kan u veel opleveren:

 • Voordelig aanschuifen bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel, Heerewaarden, Rossum.
 • Gesubsidieerde maaltijden aan huis van een bezorgdienst waar een gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Well maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Op www.maasdriel.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 5325, 5855).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan