Maaltijdservice Siebengewald

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Siebengewald voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Siebengewald? Via onze vergelijker treft u probleemloos verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die nog even in de magnetron moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €5,10 p.p. Aan tafel voor Hutspot, gesneden rundvlees of Doperwtensoep? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Siebengewald beschikt u over smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteBergen Limburg
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5853
PrijsindicatieVanaf €5,2
Maaltijd suggestieVarkensfilet in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten juli 2022

Senioren maaltijdservice in Siebengewald

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in de regio van Siebengewald. Bijvoorbeeld populaire organisaties als Kantenklaarmaaltijden.nl en Bofrost. Ook in de gemeente zelf zijn er prima organisaties en speciale eetpunten. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen menu en voorwaarden. Middels onze vergelijker kunt u derhalve de organisaties eenvoudig op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij hierdoor een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket. Spelen er menu-voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Siebengewald? Er kan meer dan u denkt! Veel thuismaaltijden voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met altijd kakelverse ingrediënten. Later worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Gezond en lekker
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Siebengewald. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaliter verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste leveranciers bieden ook een speciale boodschappenservice voor chronisch zieken. Zodoende krijgt u gelijk de supermarktartikelen als griekse yoghurt of kipfilet. Normaal gratis bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Siebengewald

Wilt u af en toe genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Siebengewald? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden diverse type aanbieders die mogelijk matchen met uw wensenlijstje voedingspatroon. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Rode bieten met een speklap en jus of Tortellini gevuld met kaas. Op deze pagina bekijkt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Daarmee kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden gemaakt met verse producten en weinig zout en andere toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. U zit meestal niet vast aan een vast contract. Lees ook verder over: Kant en klaar maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoeveel bedragen de kosten van de maaltijden?

De kosten van maaltijden aan huis in Siebengewald voor ouderen variëren nogal. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door elementen als het bedrijf, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd zoals Kabeljauw in kruidensaus vindt u vaak al vanaf €5,9.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €3,95.
 • Een warm bezorgde maaltijd (tafeltje dekje) als Champignonsoep met rundvlees wordt al bezorgd vanaf €7,05.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Bonensoep, iets te drinken en iets lichts zoals Bosvruchten yoghurt ijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Bergen Limburg. Overige informatie kan u lezen op www.bergen.nl. U kunt ook doorklikken voor meer informatie over Glutenvrije maaltijden.

Informatie

Suggesties van maaltijden

 • Schnitzel met gebakken aardappels
 • Stamppot boerenkool met worst
 • Bloemkool met rundvlees schotel
 • Wisselmenu Asperge Brabanconne
 • Kip kerrie ananas met risotto

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Siebengewald bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd in lijn is met uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdvoorzieningen en bepaal uw voorkeuren. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De meeste services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men elke dag weer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat per telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De bezorgmaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in juli 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met gemiddeld 15 menu’s. In het aanbod van vriesvers is het assortiment beperkt tot 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er sprake van een daghap, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdverstrekkers voorzien in een groot aanbod aan dieetmaaltijden. ZoalsGepaneerde kipstukjes en Halskarbonade met jus en andijviestamppot met spekjes. Handig, want zo kan iedereen gebruik maken van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij gerechten maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een verse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij koken of regelen van maaltijden. Bijvoorbeeld thuishulp bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO juli 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Siebengewald. Deze voorziening biedt goede ondersteuning voor:

 • Lagere prijzen bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Inclusief levering in de wijken Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Siebengewald maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.bergen.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5853).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan