Maaltijdservice Bergen Limburg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bergen Limburg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bergen Limburg? Via onze vergelijker vindt u probleemloos verschillende leveranciers in uw regio. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,45. Smullen van Rundvleeskroket, grove appelcompote met rozijnen en gebakken aardappelen of Kipschnitzel met boontjes en satesaus? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is een oplossing! Door middel van de maaltijdservice in Bergen Limburg ontvangt u gezonde gerechten, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieLimburg
GemeenteBergen Limburg
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5854
PrijsindicatieVanaf €6,1
Maaltijd suggestieMacaroni met kaas

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Bergen Limburg

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Bergen Limburg. We hebben het over populaire leveranciers als Van Smaak of Albert Heijn. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er verscheidene partijen en speciale eetpunten. Elk bedrijf onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels www.seniorenmaaltijd.nl kan u de aanbieders op uw gemak met elkaar vergelijken. Het selecteren van een goede dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Spelen er bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Bergen Limburg? Dat hoeft niet erg te zijn! Veel maaltijden aan huis voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven voedingswaarden in topconditie. Het is 1 week houdbaar.

 • Met verse producten bereid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bergen Limburg. Ideaal voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. In de regel verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Meerdere services hanteren ook een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hiermee bestelt u probleemloos verse of handige boodschappen als eieren of toetjes. Doorgaans zonder bezorgkosten tot in de keuken (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bergen Limburg

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Bergen Limburg? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit een groot aantal thuismaaltijden die mogelijk rijmen met uw eisen en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Boerenkoolstamppot, spekjes, schijfjes rookworst of Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree. Hieronder tonen wij een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op deze manier kunt u heel voordelig ambachtelijke maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Bestellen kan vaak zowel online, telefonisch als via de bestellijst. Uw bestelling wordt vaak bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. U zit meestal niet vast aan een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Keurslager van HeesKerkstraat 735931 NMTegelen
Mary Surinaamse maaltijdserviceSchoolstraat 175941 GBVelden
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bergen Limburg voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met bijvoorbeeld de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd als Nasi goreng, quorn, satésaus is er al voor €5,9.
 • Vriesverse maaltijd als Stamppot koolraap met appel is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,5.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Ossenstaartsoep, extra groenten en voor de volledigheid een Brownie als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Bergen Limburg. Meer hierover leest u op www.bergen.nl. Of klik door voor meer informatie over Lactosevrije maaltijden.

Belangrijke info

Suggesties van maaltijden

 • Lamsvlees in saus
 • Bami babi ketjap
 • Gestoofde wortel
 • Forel met venkel
 • Ossestaartsoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Bergen Limburg bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd in lijn is met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en selecteer er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met alle services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Vaak doet u dat via de telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of email / internet. De menu’s worden steeds vaker bezorgd middels een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met plusminus 20 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is er een keus te maken uit 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Eieromelet in kaassaus en Verse worst met jus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree. Zo krijgt iedereen geschikte gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw bezorger.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De menu’s worden vaak door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij gerechten maaltijden wekelijks. Bij vriesverse maaltijden 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor een goede balans en energie. De warme maaltijd is essentieel. Sommige ouderen of invaliden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Om die reden onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Dit heeft te maken met een thuishulp voor boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023). Voor ouderen met een laag inkomen kunt u zich soms beroepen op een subsidie maaltijdvoorziening Bergen Limburg. De ontvangen regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Aijen, Oud-Bergen, Nieuw-Bergen, Afferden, Siebengewald, Ell, Ellerlooi.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een verstrekker waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Bergen Limburg maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Via www.bergen.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5854, 5855).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente