Maaltijdservice Sint Anthonis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint Anthonis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Sint Anthonis? Door middel van deze website achterhaalt u overzichtelijk verschillende services in uw regio. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €3,85 per gerecht. Aan tafel voor Roerei met spinazie à la crème of Savooiekool? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdservice in Sint Anthonis profiteert u van ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint Anthonis
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5845
PrijsindicatieVanaf €6,88
Maaltijd suggestieGebakken witvis

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Sint Anthonis

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in en rondom Sint Anthonis. Bijvoorbeeld populaire bezorgers als Freasy of Jumbo. Ook binnen de gemeente zijn er prima initiatieven en restaurants. Ieder bedrijf biedt een eigen manier van bereiding en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van www.seniorenmaaltijd.nl kan u de services gemakkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel dan een extra betaalbaar proefpakket. Bestaan er bepaalde wensen zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Sint Anthonis? Ook dan bent u welkom! Best veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Daardoor blijven voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Wekelijks een bezorger aan huis hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Groot keuzemenu

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint Anthonis. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Verschillende services beschikken over een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt men eenvoudig de supermarktartikelen als grillworst en zoetwaren. Vaak zonder extra kosten bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sint Anthonis

Bent u op zoek naar ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sint Anthonis? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder gericht op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden relatief veel maaltijdservices die mogelijk voldoen aan uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Asperge beenham schotel of Stamppot Hete bliksem met stroop. Hieronder ziet u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u heel voordelig gezonde maaltijden gemaakt met verse producten en weinig koolhydraten beoordelen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De maaltijden worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een doorlopend abonnement. Lees ook meer over Koelvers maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
BuurtzorgKolonel Silvertoplaan 65845 BLSint Anthonis
SPAR JaegersVloetweg 65841 ATOploo
Pantein ExtraDokter Kopstraat 25835 DVBeugen
Keurslagerij ThijssenDe Merret 65845 DASint Anthonis
Ikgavoorvers.nlStevensbeekseweg 3-A5845 ERSint Anthonis
Culi-ViteNoord Binnensingel 235911 EAVenlo
Slagerij de KarbinderWolweversstraat 765914 PGVenlo
BuurtzorgMaagdenbergweg 275915 CPVenlo
BuurtzorgPosthuisstraat 75931 EMTegelen
De Nieuwe MuntLingsterhofweg 124-1265931 MBTegelen
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint Anthonis voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs is afhankelijk van zaken als de leverancier, het totale assortiment, en eventuele extra dienstverlening.

 • Koelverse maaltijd als Visschotel met wortel en gebakken aardappel is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti kan je kopen vanaf €4,65.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Boerengehaktschotel kunt u al bestellen vanaf €6,45.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Czernina, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Sundae als afsluiter. Heeft u moeite met de financiën? Vanzelfsprekend kan men maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Sint Anthonis. Meer informatie treft u op www.sintanthonis.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Lactosevrije maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Klapstuk met hutspot
 • Draadjesvlees in jus
 • Kip Andorra schotel
 • Gebakken aardappels
 • Gepofte aardappels

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sint Anthonis aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welk type opwarmmaaltijd past bij uw wensen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk aangeraden maaltijd-bedrijven en geef de voorkeur door. Controleer goed de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende maaltijdservices.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans is dat mogelijk telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met plusminus 30 gerechten. Gaat men voor vriesvers, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje is er vaak een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel services komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Onder andere Penne pesto, kip, groene groenten en Garnalensoep. Daardoor kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u deze besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kan men op eigen houtje – online, telefonisch of op papier – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat om de 3 dagen. Het vriesverse aanbod 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een warme maaltijd in de avond ligt hieraan ten grondslag. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. U kunt denken aan steun bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Sint Anthonis. De ontvangen regeling biedt goede ondersteuning voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Sint Anthonis, Oploo, Westerbeek, Stevensbeek, Wanroij, Landhorst.
 • Goedkope magnetronmaaltijden van een partij waar de gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Sint Anthonis maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.sintanthonis.nl vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de mogelijkheden in de gemeente (postcodegebied 5845).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente