Maaltijdservice Laarbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Laarbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Laarbeek? Dankzij deze pagina bekijkt u eenvoudig verschillende bezorgdiensten in de buurt. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of diepvriesmaaltijden die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,20 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Raapstelen stamppot met beenham en Gebakken heek in botersaus. Gesmoorde prei. Gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdservice in Laarbeek hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
Netnummer0499 (+31499)
Postcode5741
PrijsindicatieVanaf €6,74
Maaltijd suggestieAardappelpuree

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Laarbeek

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in en rondom Laarbeek. Denk aan grote partijen als Eet Gemak en Picnic. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich tal van aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere leverancier hanteert z’n eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Dankzij onze tool kan u de organisaties gemakkelijk op een rijtje zetten. Een keuze maken voor de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Spelen er menu-voorkeuren zoals lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Laarbeek? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer maaltijden aan huis voor senioren zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Laarbeek. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

De meeste aanbieders voorzien in een bruikbare boodschappenservice voor chronisch zieken. Hierdoor krijgt men gelijk de boodschappen zoals havermout of rauwe ham. Normaal gratis mee bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Laarbeek

Op zoek naar een oplossing voor complete diepvriesmaaltijd in Laarbeek? Of heeft u liever de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of geeft u de voorkeur aan een service die zich concentreert op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden verscheidene opwarmmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Penne pesto, kip, groene groenten of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen. Hieronder bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u verrassend voordelig gezonde maaltijden met veel groenten en zonder conserveringsmiddelen proberen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De gerechten worden vaak geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer over Albert Heijn.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Laarbeek voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt af van o.a. de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Kippensoep met vermicelli wordt al bezorgd vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Penne pesto, kip, groene groenten is beschikbaar vanaf €3,75.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, sperziebonen is beschikbaar vanaf €6,4.
De recepten is vaak uit te breiden met o.a. Groentesoep, een extra rauwkostsalade en iets lichts zoals Schaafijs na. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Laarbeek. Meer details treft u op www.laarbeek.nl. Of klik door voor meer informatie over Spar: eet smakelijk.

Belangrijke info

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Laarbeek
 • Regionummer: 0499 (+31499)
 • Postcodegebied: 5741
 • Lokale wijk: Beek

Tips voor maaltijden

 • Klapstuk met hutspot
 • Pasta/tonijnschotel
 • Varkensfilet in jus
 • Stroganoff du chef
 • Maaltijdpoffertjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Laarbeek aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst wat voor soort kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw situatie. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en selecteer er een. Let goed op de versheid van ingrediënten, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers stunten met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Een vaste leverdag

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men probleemloos nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls geleverd door een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met gemiddeld 25 menu’s. Als we het hebben over vriesvers kan men kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als bijv. Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie of Drumsticks met vleesjus, witte rijst, sperziebonen. Op die manier ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u deze besteld heeft. Aan de hand van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – online, telefonisch of met een bestellijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Koelvers: elke week 2 keer. Bij vriesverse maaltijden om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een dagelijkse warme maaltijd is daarbij een voorwaarde. Sommige ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Mede daardoor kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Het gaat om assistentie bij koken of het toedienen van eten. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Laarbeek. De beschikbare voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde gerechten via een cafe of lokale eetgelegenheid. Zij leveren in de regio, waaronder Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een service waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Laarbeek maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Via www.laarbeek.nl kunt u info bekijken over de maaltijdvoorziening en het lokale beleid binnen de gemeente (postcodegebied 5738).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente