Maaltijdservice Aarle-Rixtel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aarle-Rixtel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Geïnteresseerd in voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Aarle-Rixtel? Via deze website ontdekt u eenvoudig diverse aanbieders in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,35. Aanschuiven voor Varkenshaasje in pepersaus of Raapstelen stamppot? Maar lukt zelf koken niet meer? Er kan meer dan u denkt! Geholpen door de maaltijdservice in Aarle-Rixtel beschikt u over vers bereidde gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLaarbeek
Netnummer0492 (+31492)
Postcode5735
PrijsindicatieVanaf €6,9
Maaltijd suggestieKipfilet in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten december 2021

Senioren maaltijdservice in Aarle-Rixtel

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdservices in de buurt van Aarle-Rixtel. U kunt denken aan populaire services als Eet Smakelijk of Spar. Ook in deze plaats zelf zien we interessante instellingen en verswinkels. Elke aanbieder onderscheidt zich door z’n eigen manier van bereiding en bestel- en bezorgmogelijkheden. Met behulp van onze tool kunt u derhalve de bezorgers eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket. Zijn er in uw geval specifieke wensen als onder andere kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Aarle-Rixtel? Dat is niet erg! Opvallend veel maaltijden aan huis voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Om die reden blijven voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Meerdere maanden te bewaren. Elke week bestellen is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aarle-Rixtel. Ideaal voor bijv. gehandicapten die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Verschillende bezorgers bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Zo bestelt men gelijk belangrijke boodschappen als sappen en appelsap. Niet zelden gratis afgeleverd met de maaltijden (maandjaar).

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Aarle-Rixtel

Bent u specifiek op zoek naar heerlijke diepvriesmaaltijd in Aarle-Rixtel? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of neigt u meer naar een bedrijf die actief is op het gebied van tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit diverse soorten maaltijden die mogelijk aansluiten bij uw wensenlijstje en mogelijke allergieën. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Linzensoep met bleekselderij. Op deze pagina tonen wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Dankzij deze proefbox kunt u zeer goedkoop uitstekende maaltijden gemaakt met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De menu’s worden vaak bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Er is meestal geen sprake van een doorlopend abonnement. Bekijk ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Stichting Synthese MaaltijdserviceLeunseweg 515802 CGVenray
De MaaltijdservicePlataanstraat 145802 EJVenray
BuurtzorgKeizersveld 13 A5803 AMVenray
Bedrijf toevoegen of een vermelding aanpassen? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aarle-Rixtel voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt af van aspecten als de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Koelverse maaltijd zoals Erwtensoep met rookworst is beschikbaar vanaf €5,35.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Nasi goreng speciaal, kip in satésaus is beschikbaar vanaf €4,25.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Asperge beenham schotel bestelt u vanaf €7,45.
De recepten kan uitgebreid worden. Bestel ook Juliennesoep, een extra salade en voor de volledigheid een Schaafijs achteraf. Is uw budget niet toereikend? Soms kan men een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Laarbeek. Meer details kunt u teruglezen op www.laarbeek.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Informatie

Suggesties van maaltijden

 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Hete Bliksem met een speklapje
 • Pannenkoeken met appelvulling
 • Zomerzuurkool met casselerrib
 • Nasi goreng, quorn, satésaus

Plaatsen in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Aarle-Rixtel aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst wat voor seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden aanbieders

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire verstrekkers bieden een spotgoedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Doorgaans doet u dat door te bellen, met behulp van de menulijst, of via internet. De magnetronmaaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in december 2021.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met gemiddeld 15 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan hebt u de keuze uit 80+ blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje krijgt men een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Braadworst in jus en Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree. Hiermee zijn er voor alle bejaarden kant-en-klaar maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er geleverd?

De menu’s worden in de regel door een regionale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij van groot belang. Veel bejaarden of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Om die reden zijn er verschillende vormen van hulp bij maaltijden. Denk aan een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO december 2021). Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er een subsidie maaltijdvoorziening Aarle-Rixtel. Een voorziening biedt enkele voordelen:

 • Voordelig aanschuifen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout, Mariahout.
 • Voordelige maaltijden aan huis van een maaltijdservice waar uw gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Aarle-Rixtel maaltijdbezorging.
 • Een persoon die samen met u gaat eten. Middels www.laarbeek.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 5735).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan