Maaltijdservice Mierlo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mierlo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Mierlo? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker treft u gemakkelijk verschillende bezorgdiensten die bij u thuisbezorgen. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,65 per keer. Aan tafel voor Pasta/tonijnschotel of Vegetarische balletjes in kerriesaus met sperziebonen en gekookte aardappelen? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door de maaltijdservice in Mierlo krijgt u uitstekende maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGeldrop-Mierlo
Netnummer0492 (+31492)
Postcode5731
PrijsindicatieVanaf €6,89
Maaltijd suggestieAardappelpannenkoeken

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €19,95 Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €24,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten januari 2022

Senioren maaltijdservice in Mierlo

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdservices die bezorgen in Mierlo. U kunt denken aan erkende services als Regiomeal en/of Budget meals. Ook in deze plaats zelf ontstaan er verschillende leveranciers en wijkrestaurants. Elke optie levert een heel eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Geholpen door de maaltijdservice-vergelijker kunt u derhalve de bezorgers snel en makkelijk naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een degelijke verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met eerst een proefpakket. Zijn er menu-voorkeuren zoals bijv. lactosebeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Mierlo? Er is een oplossing! Nogal wat maaltijden aan huis voor bejaarden worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Zonder conserveringsmiddelen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het klaarmaken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven zo erg lang goed. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mierlo. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig afgehandeld door een lokale keuken.

 • Warm thuisbezorgd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneleveranciers voorzien in een handige boodschappenservice voor gehandicapten. Zodoende haalt u eenvoudig broodnodige boodschappen als afwasmiddel en jam. Normaliter zonder extra kosten bezorgd met de maaltijden (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Mierlo

Hebt u interesse in smaakvolle diepvriesmaaltijd in Mierlo? Of houdt u juist van vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie die zich focust op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit allerlei mogelijkheden die mogelijk aansluiten bij uw wensen en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot Witlof met gehakt of Runderstoofpotje met stamppot hutspot. Hieronder bekijkt u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Op die manier kunt u verrassend voordelig complete maaltijden met dagverse ingrediënten en weinig kunstmatige toevoegingen uitproberen. Bestellen kan vaak online, telefonisch of met de bestellijst. De menu’s worden vaak bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopend abonnement. Op deze website leest u ook meer over Vegetarische maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
SPAR MaasVorstermansplein 45725 AMHeusden
Dinner at HomeMarsstraat 315721 XVAsten
Keurslager LouwersBurgemeester Ruttenplein 105721 DXAsten
Keurslager van BaarsMargrietstraat 575731 BNMierlo
Catering Cuisiniere Jeanne van hoofElderse Molen 85731 DBMierlo
Slagerij HegemanDorpstraat 365735 EEAarle-Rixtel
Keurslagerij KuijpersDe Wever 205751 LDDeurne
Els maaltijdenLangstraat 895752 RKDeurne
Angela schept opHoge Zijdeweg 195756 PLVlierden
Mannen met smaakKuikenvlaas 2b5763 PZMilheeze
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met 4 maaltijden voor €15,00


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mierlo voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd wordt samengesteld door onderdelen als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd zoals Poffertjes met poedersuiker is beschikbaar vanaf €5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Spareribs met patat en salade kunt u al laten bezorgen vanaf €4,15.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Varkensvlees peperonata. Romanescomix. Tortelloni kan je kopen vanaf €6,8.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Avocadosoep, extra groenten en voor de volledigheid een Aardbeien na. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Geldrop-Mierlo. Meer informatie kunt u teruglezen op www.geldrop-mierlo.nl. Lees ook verder over Van Smaak.

Informatie

Voorbeelden van maaltijden

 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Schelvis in Dijon-mosterdsaus
 • Spaghetti, tonijn, kappertjes
 • Champignonsoep met rundvlees

Plekken in deze regio


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Mierlo bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangesloten leveranciers en selecteer er een. Let met name op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De meeste dienstverleners stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men direct opnieuw bestellen. Bij veel aanbieders kan dit door te bellen, door de menukaart in te vullen, of online. De bezorgmaaltijden worden in algemene zin aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in januari 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met grofweg 30 maaltijden. Kiest u voor vriesvers dan kunt u meestal kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan krijgt men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf mixen en combineren ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Andijvie stamppot met een gehaktbal en Gehakt in roomsaus. Hiermee krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse aanbod elke week. Het vriesverse assortiment om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw energie en levenslust. De warme maaltijd is essentieel. Veel bejaarden of hulpbehoevenden kunnen moeite ervaren tijdens het koken. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven thuishulp rondom koken en eten. Denk aan thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO januari 2022). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Mierlo. De regeling is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Zij leveren in de regio, waaronder Geldrop, Mierlo.
 • Voordelige thuismaaltijden van een bedrijf waar een gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Mierlo maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.geldrop-mierlo.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over de opties in de gemeente (postcodegebied 5730, 5731).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan