Maaltijdservice Geldrop-Mierlo

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Geldrop-Mierlo voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Interesse in de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Geldrop-Mierlo? D.m.v. onze vergelijker vindt u overzichtelijk verschillende bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of dagverse maaltijden die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €3,65 per maal. Smullen van Vegetarische balletjes in satésaus, nasi goreng en Klapstuk met hutspot? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Via de maaltijdservice in Geldrop-Mierlo hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGeldrop-Mierlo
Netnummer040 (+3140)
Postcode5664
PrijsindicatieVanaf €6,63
Maaltijd suggestieOosterse zalm

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Geldrop-Mierlo

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Geldrop-Mierlo. Denk aan grote bezorgers als Meat&Meals en/of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei organisaties en slagerijen. Iedere organisatie onderscheidt zich door zijn eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door middel van deze website kan u daarom de aanbieders op uw gemak naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u voorkeuren zoals bijvoorbeeld veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Geldrop-Mierlo? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel bezorgmaaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Gezond en lekker
 • Grote keuze uit gerechten

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Geldrop-Mierlo. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

Diverse organisaties bieden ook een handige boodschappenservice voor bejaarden. Op die manier haalt men direct nuttige boodschappen zoals leverpastei of leverkaas. Niet zelden zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Geldrop-Mierlo

Op zoek naar een oplossing voor heerlijke diepvriesmaaltijd in Geldrop-Mierlo? Of zoekt u vers bereidde koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een aanbieder die zich focust op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden vele mogelijkheden die mogelijk aansluiten op uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Zo kunt u weer genieten van gerechten als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Lasagna bolognese. Verderop bieden wij diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Zodoende kunt u tegen een aantrekkelijke prijs voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Op deze website leest u ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
ZuidZorg WijkzorgVincentiusstraat 15664 GJGeldrop
BuurtzorgEmopad 37 B5663 PAGeldrop
Gasterijen van ArchipelGagelboschplein 2005654 KPEindhoven
Slagerij ReefHeuvel 315664 HMGeldrop
Keurslager SeelenWinkelcentrum Coevering 125665 GAGeldrop
ZuidZorg WijkzorgKloosterstraat 155671 BGNuenen
Gasterijen van ArchipelMargot Begemannstraat 95671 CWNuenen
Keurslager TebakParkstraat 12B5671 GGNuenen
BuurtzorgParkstraat 545671 GHNuenen
De Keuken van EliseKerkstraat 485671 GPNuenen
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Hoe hoog zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Geldrop-Mierlo voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs wordt samengesteld door bijvoorbeeld de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Asperge beenham schotel kunt u al bestellen vanaf €5,65.
 • Een vriesverse maaltijd als Stamppot spinazie a la creme is beschikbaar vanaf €4,2.
 • Een warme maaltijd (tafeltje dekje) als Rundvlees, rode bietjes, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,35.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Spinaziesoep, iets te drinken en een dessert als Kaiserschmarren na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Geldrop-Mierlo. Meer hierover treft u op www.geldrop-mierlo.nl. Of klik door voor meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Pittige Thaise soep
 • Spaghetti bolognese
 • Spagheti carbonara
 • Sucade Hollandaise
 • Verse fruitsalade

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Geldrop-Mierlo aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor bezorgmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Let met name op het maaltijd-aanbod, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Begin met het proefpakket

  De populaire aanbieders bieden een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kan men moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans kan dit telefonisch, via een menulijst, of met de computer. De gerechten worden meestal geleverd door een lokale leverancier in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ruwweg 25 maaltijden. Bij vriesvers is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er sprake van een speciaal dagmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle services hebben een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsVarkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree en Eendenvlees in zoetzure saus. Hiermee zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u deze besteld heeft. Via een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of invaliden hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Daarom zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij koken, eten en opruimen. Hiervoor bestaan er een aantal zorgwetten: Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Geldrop-Mierlo. Een voorziening kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een concept als Open Tafel. Levering in o.a. Geldrop, Mierlo.
 • Goedkope maaltijden voor ouderen van een bedrijf waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Geldrop-Mierlo maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.geldrop-mierlo.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 5563, 5660, 5661, 5662, 5663, 5664, 5665, 5666, 5667).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente