Maaltijdservice Heeze-Leende

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heeze-Leende voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Heeze-Leende? Geholpen door seniorenmaaltijd.nl achterhaalt u supersnel diverse bezorgdiensten in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: u kunt alle kanten op. Te bestellen vanaf €4,50 per maaltijd. Aan tafel voor Verse waldorfsalade of Rundvlees, rode kool, aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Dat hoeft niet erg te zijn! Middels de maaltijdservice in Heeze-Leende smult u weer van voedzame gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteHeeze-Leende
Netnummer040 (+3140)
Postcode5591
PrijsindicatieVanaf €6,7
Maaltijd suggestieSpekpannenkoek

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Heeze-Leende

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in de regio van Heeze-Leende. Neem bijv. belangrijke organisaties als Apetito en Chef Martin. Maar ook op regionaal niveau zijn er allerlei organisaties en speciale eetpunten. Elke leverancier heeft weer zijn eigen type maaltijd en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze website kan u daardoor de leveranciers snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het selecteren van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk eenvoudiger. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket. Zijn er bepaalde voorkeuren als bijv. kaliumbeperkte of andere warme dieetmaaltijden in Heeze-Leende? Er is een oplossing! Best veel maaltijden aan huis voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna worden ze snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Om die reden blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heeze-Leende. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Vaak afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Warm thuisbezorgd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

De meeste bezorgers beschikken over een nuttige boodschappenservice voor senioren. Daarmee krijgt u eenvoudig nuttige boodschappen zoals roomboter of dieetproducten. Normaliter gratis afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Heeze-Leende

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Heeze-Leende? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een leverancier gericht op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit een hoop bezorgmaaltijden die mogelijk matchen met uw wensen en mogelijke allergieën. Op die manier kunt u weer genieten van Stoofpotje peer, rundvlees en puree of Kip Cordon Bleu, bloemkool, broccoli, aardappelen. Hieronder ziet u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een aantrekkelijke prijs ambachtelijke maaltijden met veel groenten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. De maaltijden worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Bekijk ook meer informatie over Spar: eet smakelijk.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Catering van GrunsvenKapelstraat 265591 HEHeerde
ZuidZorg WijkzorgAnna Paulownalaan 25583 BEWaalre
Trees voor ThuisValkenswaardseweg 145582 VBWaalre
ZuidZorg WijkzorgJan Deckersstraat 65591 HSHeeze
BuurtzorgKerkstraat 3 B5595 CXLeende
ZuidZorg WijkzorgHofpad 25595 EPLeende
Lekker BikkenEindje 15611 BLEindhoven
GoForit maaltijdserviceVictoriapark 4825611 BMEindhoven
Slagerij BeerensKruisstraat 1125612 CLEindhoven
Keurslagerij MegensWoenselse Markt 155612 CPEindhoven
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heeze-Leende voor ouderen variëren nogal. Het tarief voor een maaltijd hangt af van bijvoorbeeld het bedrijf, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Pompoensoep met vermicelli is er al voor €6,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do is er al voor €4,8.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kip gehakt cordon bleu met vleesjus, gekookte aardappelen, snijbonen bestelt u vanaf €6,85.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Czernina, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Chocolade ijs achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Heeze-Leende. Meer hierover treft u op www.heeze-leende.nl. Bekijk ook meer informatie over Uitgekookt.

Cijfers en feiten

Maaltijd ideeën

 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Gegrilde kippenpoot
 • Verse worst in jus
 • Bami babi pangang

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Heeze-Leende regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd aansluit op uw leefpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare maaltijddiensten en kies een geschikte. Controleer goed het gerechten-aanbod, de bestel en bezorgopties, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede dienstverleners.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via internet. De maaltijden voor senioren worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 30 gerechten. In het aanbod van vriesvers is er een keus te maken uit 70+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. ZoalsLekkerbekje remouladesaus sperziebonen puree en Bami goreng met rundvlees. Op die manier zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Aan de hand van een speciale menukaart kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe werken de leveringen?

De kant-en-klaar maaltijden worden meestal door een eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten is van belang voor een goede balans en energie. Een verse warme maaltijd mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden hebben problemen met het zelfstandig koken. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over iemand die helpt bij koken of het toedienen van eten. Zorg en ondersteuning wordt geleverd uit Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Heeze-Leende. De ontvangen subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Voordelig eten bij een restaurant in de buurt. Levering in o.a. Heeze, Leende, Leenderstrijp, Sterksel.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een partij waar uw gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Heeze-Leende maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Middels www.heeze-leende.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5590, 5591).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente