Maaltijdservice Valkenswaard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Valkenswaard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Valkenswaard? D.m.v. onze tool vergelijkt u probleemloos verschillende leveranciers die bij u thuisbezorgen. Warm geleverd, of een koelverse maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,10 per maal. Smullen van Gehaktballetjes in satésaus, gebakken aardappelen, sperziebonen of Varkensvlees in saus? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijdservice in Valkenswaard hebt u toegang tot heerlijke gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteValkenswaard
Netnummer040 (+3140)
Postcode5554
PrijsindicatieVanaf €6,95
Maaltijd suggestieKnoflookgarnalen

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €25,00
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €29,99 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten september 2023

Senioren maaltijdservice in Valkenswaard

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices in Valkenswaard. Denk dan aan populaire bezorgers als Maaltijdservice.nl of EkoPlaza. Ook in deze plaats zelf zijn er verscheidene organisaties en sociale voorzieningen. Iedere leverancier wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Aan de hand van deze pagina kunt u de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een relevante maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval eerst een proefpakket. Bestaan er dieetwensen zoals bijv. vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Valkenswaard? Er is een oplossing! Legio bezorgmaaltijden aan huis kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden ongedeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Valkenswaard. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders beschikken over een premium boodschappenservice voor gehandicapten. In dat geval haalt men snel broodnodige boodschappen als druiven of volle melk. Meestal gratis bezorgd wanneer u dat wil (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Valkenswaard

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Valkenswaard? Of neigt u meer naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u juist een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn velerlei magnetronmaaltijden die mogelijk voldoen aan uw omstandigheden en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Stamppot Zuurkool met appel. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u een aantal landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk terecht kunt voor meer informatie. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Op die manier kunt u zeer goedkoop voedzame maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopende overeenkomst. Lees ook meer over Maaltijdservice.nl.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuw aanbod
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Slagerij GossensEindhovenseweg 425554 ACValkenswaard
ZuidZorg WijkzorgRijt 25552 BKValkenswaard
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
BuurtzorgBakkerstraat 535554 EDValkenswaard
Kempenhof – ValkenhofAntwerpsebaan 35554 JVValkenswaard
Keurslager AdriaansDommelseweg 36A5554 NSValkenswaard
Catering ContentLeemskuilen 25563 CKWesterhoven
Keurslagerij HoppenbrouwersHof 475571 CBBergeijk
Stichting Maaltijdservice De KempenHof 105571 CCBergeijk
ZuidZorg WijkzorgKlaproosstraat 605571 JHBergeijk
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact met ons op.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Valkenswaard voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt samengesteld door bijvoorbeeld de organisatie, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Poffertjes met poedersuiker wordt al bezorgd vanaf €6,15.
 • Diepvriesmaaltijd als Stamppot rode kool met hachee kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Babi ketjap, mihoen goreng kunt u al bestellen vanaf €6,45.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Miyeok guk, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Kwark om het feest compleet te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Wellicht kunt u maaltijdvoorziening bijzondere bijstand (WMO) aanvragen bij de gemeente Valkenswaard. Meer daarover treft u op www.valkenswaard.nl. Lees ook verder over Maaltijdservice.

Informatie

Voorbeelden van maaltijden

 • Gepaneerde kipnuggets
 • Wokgroenten teriyaki
 • Rundersaucijs in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Heldere kippensoep

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten

Een maaltijdservice in Valkenswaard aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na wat voor bezorgmaaltijd klopt met uw eetpatroon. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De professionele dienstverleners geven een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met bekende maaltijd-verzorgers.

 4. Elke week een levering

  Was het proefpakket naar wens? Dat is fijn, nu kan men elke dag nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of online. De seniorenmaaltijden worden meestal bezorgd middels een regionale bezorger in september 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 15 maaltijden. Als we het hebben over vriesvers hebt u de keuze uit 80+ blijvende menu’s. Bij tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste maaltijdverstrekkers bieden een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Bloemkool met rundvlees schotel of Zalm in dillesaus. Hierdoor zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden normaliter door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: om de 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een voedzame maaltijd stimuleert een vitaal en energiek lichaam. De warme maaltijd is heel belangrijk. Sommige ouderen of invaliden lukt het niet om zelf hun potje te koken. Daardoor onderscheiden we een aantal vormen van hulp bij maaltijden. Het gaat om assistentie bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO september 2023) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Valkenswaard. Deze tegemoetkoming is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerde maaltijden bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Zij leveren in de regio, waaronder Valkenswaard, Kloosterakkers en Dommelen, Borkel en Schaft.
 • Goedkope maaltijden aan huis van een bedrijf waar de gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Valkenswaard maaltijdbezorging.
 • Hulp bij het bereiden/eten van de maaltijd. Middels www.valkenswaard.nl zijn er meer maaltijdvoorziening details op te vragen en info over hoe de gemeente hiermee omgaat (postcodegebied 5550, 5551, 5552, 5553, 5554, 5555, 5556).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aan