Maaltijdservice Eersel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Eersel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Benieuwd naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Eersel? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker ontdekt u moeiteloos diverse bezorgdiensten die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of diepvriesmaaltijden die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €3,65 per gerecht. Aan tafel voor Kip, sperziebonen, aardappelpuree of Vegetarische balletjes hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Via de maaltijdservice in Eersel ontvangt u uitstekende maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteEersel
Netnummer0497 (+31497)
Postcode5521
PrijsindicatieVanaf €6,59
Maaltijd suggestieKreeftensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Eersel

We zien meer en meer maaltijdservices in Eersel. Neem belangrijke services als Van Marle en Gooise Tafel. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor verschillende leveranciers en zorginstellingen. Elke leverancier heeft zo z’n eigen assortiment en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze tool kunt u de leveranciers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Uitkomen bij een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een goedkoop proefpakket. Is er sprake van speciale voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Eersel? Er is gelukkig een alternatief. Legio maaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd verse producten. Daarna worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gegarandeerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Eersel. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In veel gevallen geregeld via een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Levering op vaste tijden

Boodschappenservice

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een bruikbare boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als karnemelk of snijworst. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Eersel

Gaat uw interesse uit naar gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Eersel? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of zoekt u juist een organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn vele type aanbieders die mogelijk aansluiten op uw eisen en mogelijke diëten. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Witlofschotel, ham, kaassaus, aardappelpuree of Linzensoep met bleekselderij. Op deze pagina bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Onze tip: begin met een proefpakket. Zodoende kunt u verrassend voordelig uitstekende maaltijden met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten keuren. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden vaak bezorgd door een vaste bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een doorlopend abonnement. Lees ook verder over: Vloeibare maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van den BroekNieuwstraat 20c5521 CMEersel
Fijn ProeversPostbus 655520 ABEersel
ZuidZorg WijkzorgServatiusstraat 6a5512 AJVessem
ZuidZorg WijkzorgGebint 1M5521 WDEersel
RSZK – KempenlandRondweg 255531 AJBladel
BuurtzorgVan Dissellaan 35531 BPBladel
Keurslagerij LaureijsSniederslaan 495531 EHBladel
ZuidZorg WijkzorgKloostertuin 25531 HCBladel
Catering Just UsNicolaas Beetslaan 175531 TGBladel
ZuidZorg WijkzorgGroeneweg 27c5541 AGReusel
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Informeer dan bij onze medewerkers.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Eersel voor ouderen wijken nogal af. De prijs wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Tortellini gevuld met kaas vindt u vaak al vanaf €5,55.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Zalm in dillesaus kan je kopen vanaf €7,05.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Uiensoep, een gezonde salade en iets fris zoals Panna cotta na. Heeft u een laag inkomen? Wellicht kunt u een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Eersel. Meer informatie is beschikbaar op www.eersel.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Zoutarme maaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Eersel
 • Regionummer: 0497 (+31497)
 • Postcodegebied: 5521
 • Lokale wijk: Eersel

Maaltijd ideeën

 • Gebakken aardappels
 • Varkenslapje in jus
 • Parijse worteltjes
 • Runderlapje in jus
 • Lamsvlees in saus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Eersel aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Achterhaal eerst welk soort seniorenmaaltijd aansluit op uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk aangeraden maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Controleer goed het gerechten-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele services bieden een extra goedkoop proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u laagdrempelig kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men direct nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit via telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. Het eten wordt steeds vaker aan huis gebracht via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 15 gerechten. Bij vriesvers is het assortiment beperkt tot 75 – 125 blijvende maaltijden. Bij de tafeltje dekje service is er vaak een daghap, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices bieden een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Omelet, hollandaisesaus, broccoli, aardappelpuree en Kip op Brabantse wijze met Parijse worteltjes en aardappelpuree. Hiermee kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers spreken we van elke 3/4 dagen. Bij vriesvers: elke 14 dagen.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een uitgebalanceerde warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse senioren of mensen met een beperking zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. We hebben het over assistentie bij koken of het toedienen van eten. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidie voor de warme maaltijd, ofwel maaltijdvoorziening Eersel. De beschikbare regeling kan u veel voordeel brengen:

 • Gesubsidieerde maaltijden via een cafe of lokale eetgelegenheid. Levering in alle wijken zoals Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Wintelre, Knegsel.
 • Voordelige maaltijden voor ouderen van een partij waar een gemeente u naar doorverwijst voor tafeltje dekje Eersel maaltijdbezorging.
 • Iemand die bij u thuis helpt met het eten. Middels www.eersel.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” de opties in de gemeente (postcodegebied 5520, 5521).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente