Maaltijdservice Bernheze

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bernheze voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bernheze? Aan de hand van onze vergelijker ontdekt u snel en simpel verschillende leveranciers in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of kant-en-klaar maaltijden die nog even in de magnetron moeten: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €3,90 p.p. Aan tafel voor Kalkoengeschnetzeltes arrabiatasaus. Romanescomix. Volkoren macaroni en Groentesoep met balletjes? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door middel van de maaltijdservice in Bernheze krijgt u ambachtelijke gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBernheze
Netnummer0413 (+31413)
Postcode5384
PrijsindicatieVanaf €6,47
Maaltijd suggestieWitte rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Bernheze

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdservices in Bernheze. Neem populaire bedrijven als Royal Foods en Culinair Kommers. Maar ook lokaal bestaan er allerlei organisaties en verswinkels. Elke service wordt gekenmerkt door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Aan de hand van www.seniorenmaaltijd.nl kunt u de bezorgdiensten eenvoudig op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij de beste bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook wat aangenamer. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u bepaalde voorkeuren zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere warme dieetmaaltijden in Bernheze? Ook dan bent u welkom! Nogal wat maaltijden aan huis worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Zo blijven structuur en smaak gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bernheze. Een redding voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! In de regel gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappenservice

Meerdere services faciliteren daarnaast een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Zo koop u gelijk verse of handige boodschappen als halfvolle vanille yoghurt of frisdrank. Dikwijls kosteloos afgeleverd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Bernheze

Hebt u interesse in de lekkerste diepvriesmaaltijd in Bernheze? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit velerlei seniorenmaaltijden die mogelijk matchen met uw omstandigheden en diëten/allergieën. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Stamppot rode kool met hachee of Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen. Onderstaand vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Dankzij deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs verse maaltijden met verse ingrediënten en zonder conserveringsmiddelen beoordelen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden vaak bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken meestal niet met een abonnement. Bekijk ook meer over Van Smaak.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
BrabantZorg – HeelwijkMozartlaan 25384 CGHeesch
BrabantZorg – Nieuwe HoevenUdensedreef 55374 RLSchaijk
Lekkerz van HierSchutsboomstraat 13A5374 CASchaijk
BuurtzorgCereslaan 25384 VTHeesch
Keurslager KeizerDorpstraat 265386 AMGeffen
BrabantZorg – MartinushuisKloosterstraat 35391 ABNuland
Wat de pot schaftProvincialeweg 65398 JLMaren Kessel
Thuiszorg PanteinLoopkantstraat 255405 ACUden
ONS WelzijnVolkelseweg 25405 NAUden
Het RetraitehuisVolkelseweg 305405 NAUden
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bernheze voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt hangt namelijk af van o.a. de maaltijdservice, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Varkenshaasstukjes in bearnaisesaus. Spinazie à la crème. Volkoren spaghetti wordt al bezorgd vanaf €6,4.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes bestelt u vanaf €4,45.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Thaise curry kan je kopen vanaf €5,75.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Budae jjigae, een gezonde salade en iets lichts zoals Fraises Wilhelmine om het feest compleet te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Bernheze. Praktische info leest u op www.bernheze.org/. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Maaltijdservice.nl.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Bernheze
 • Regionummer: 0413 (+31413)
 • Centrale postcode: 5384
 • Lokale wijk: Vorstenbosch

Maaltijden suggesties

 • Kip korma, rijstmix
 • Gebakken kibbeling
 • Prei-gehaktschotel
 • Kippenbout in jus
 • Pasta kip madras

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Bernheze regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd in overeenkomst is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgdiensten en selecteer er een. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Bevalt het proefpakket? Zo ja, dan kunt u gemakkelijkeen nieuwe menulijst invullen. Doorgaans kan dat door even te bellen, via een menulijst, of online. Uw bestelling wordt steeds vaker geleverd door een regionale bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met om en nabij de 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalkoen in pangangsaus, Sajour lodeh en nasi goreng en Heldere kippensoep. Daardoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden vaak door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment elke week. Vriesvers: 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd vormt het fundament van uw algehele gesteldheid. De warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven hulp aan huis gericht op maaltijden. Het gaat om een thuishulp voor koken, eten en opruimen. Hiervoor kan ook aanspraak worden gemaakt op Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Bernheze. De beschikbare regeling kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen via een wooninstelling of restaurant. Inclusief levering in de wijken Vorstenbosch, Heesch, Nistelrode, Loosbroek, Heeswijk-Dinther, Vinkel.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een maaltijdservice waar de gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Bernheze maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.bernheze.org/ vindt u onder het kopje “Maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5471, 5472).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente