Maaltijdservice Cuijk

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cuijk voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Cuijk? Aan de hand van deze website vindt u supersnel verschillende organisaties die maaltijden thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die u kunt verwarmen met de oven of magnetron: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,25 per maal. Aanschuiven voor Gehaktbal met jus, kapucijners à la crème met bacon en mini krieltjes met tuinkruiden of Kipfilet met kippenjus. Bladspinazie. Gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Door de maaltijdservice in Cuijk beschikt u over gezonde maaltijden, eenvoudig op te warmen in de magnetron.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteCuijk
Netnummer0485 (+31485)
Postcode5431
PrijsindicatieVanaf €6,55
Maaltijd suggestiePreiroomsoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Cuijk

Er zijn nogal wat maaltijdservices in de buurt van Cuijk. Bijvoorbeeld erkende maaltijdbezorgers als Van Marle of Kievit. Maar ook op regionaal niveau kunt u terecht bij allerlei instanties en wijkrestaurants. Iedere organisatie biedt een “eigen” keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van deze website kan u de aanbieders probleemloos naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Spelen er voorkeuren zoals o.a. glutenvrije of andere warme dieetmaaltijden in Cuijk? Ook dan bent u welkom! Een groot aantal maaltijden aan huis voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven voedingswaarden optimaal behouden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Hollandse pot

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cuijk. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

De meeste leveranciers hebben ook een premium boodschappenservice voor ouderen. Daarmee bestelt u eenvoudig de boodschappen zoals ontbijtkoek of havervlokken. Dikwijls gratis afgeleverd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Cuijk

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Cuijk? Of geeft u de voorkeur aan de meest verse koelverse seniorenmaaltijden? Of zoekt u juist een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje, zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit allerlei type aanbieders die mogelijk aansluiten bij uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Op die manier kunt u weer genieten van Kalfssaucijsjes in specerijenjus. Witlof à la crème. Gekookte aardappelen of Hamlapje, tuinboontjes, spekjes, aardappelpuree, bieslook. Hieronder vindt u verschillende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een zeer scherpe prijs heerlijke maaltijden met lekker veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden doorgaans geleverd door een persoonlijke bezorger. Er is meestal geen sprake van een vast lidmaatschap. U kunt hier ook meer lezen over Zoutarme maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met lokale leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Stichting Welzijn Ouderen CuijkZwaanstraat 75431 BPCuijk
Keurslager van ExelKerkstraat 115427 BABoekel
ONS WelzijnBurgtstraat 345427 AJBoekel
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
RegiomealKardinaalsmuts 1685432 AGCuijk
SPAR BoereLietingsestraat 8A5441 ASOeffelt
SPAR Haps van DuurenRaadhuisplein 45443 ATHaps
Maaltijdservice Sint AnthonisSnavelbiesstraat 55445 NVLandhorst
SPAR MaaltijdserviceKapelstraat 115447 AARijkevoort
Wilt u een nieuwe service toevoegen of aan laten passen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cuijk voor ouderen variëren nogal. De prijs hangt af van zaken als het bedrijf, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Kibbeling met kruidendip is er al vanaf €5,15.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Peultjes met een gehaktbal en appelmoes is verkrijgbaar vanaf €4,8.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Koolvis, broccoli, kruidenpuree is beschikbaar vanaf €7,5.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Aspergesoep, iets te drinken en iets lichts zoals Tiramisu om het feest compleet te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Potentieel kan u een tegemoetkoming in de kosten (subsidie / WMO) aanvragen in gemeente Cuijk. Meer informatie leest u op www.cuijk.nl. Of klik door voor meer informatie over Dieetmaaltijden.

Cijfers en feiten

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Cuijk
 • (Regio) nummer: 0485 (+31485)
 • Postcodegebied: 5431
 • Veel gezochte wijk: Cuijk

Maaltijden suggesties

 • Varkensfilet in jus
 • Stroganoff du chef
 • Gestoofde peertjes
 • Hutspot, rundvlees
 • Stamppot andijvie

Plekken in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Cuijk aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Achterhaal eerst wat voor type opwarmmaaltijd past bij uw omstandigheden. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden maaltijdservice

  Vergelijk de meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Check vooral de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De grote services werken met een voordelig proefpakket. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met goede maaltijd-verzorgers.

 4. Vaste levermomenten

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u direct een nieuwe bestelling plaatsen. Vaak kan dat via telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De magnetronmaaltijden worden standaard bezorgd tot in de keuken via een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 30 maaltijden. Gaat men voor vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Wokgroenten teriyaki en Quinoa met gra­naat­ap­pel & avo­ca­do. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er een minimale afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten laten brengen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Het vriesverse assortiment 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding is cruciaal voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking lopen soms vast met zelfstandig koken / boodschappen doen. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor hulp bij maaltijden. Denk aan ondersteuning bij boodschappen doen en koken. Deze hulp valt onder de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Heeft u een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Cuijk. Deze subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Bezorging in onder meer Cuijk, Vianen, Sint Agatha, Katwijk, Haps, Beers, Linden.
 • Korting op maaltijden aan huis van een partij waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Cuijk maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Op www.cuijk.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5430, 5431, 5432).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente