Maaltijdservice Landerd

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Landerd voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Meer weten over de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Landerd? Door middel van onze tool doorzoekt u eenvoudig verschillende leveranciers die maaltijden thuisbezorgen. Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de magnetron in hoeven: u kunt alle kanten op. Nu al voor €4,00 per maaltijd. Genieten van Kip, worteltjes, aardappelpuree of Gebonden tomatensoep? Maar gaat het koken u moeilijk? Geen probleem! Geholpen door de maaltijdservice in Landerd ontvangt u de lekkerste gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLanderd
Netnummer0486 (+31486)
Postcode5411
PrijsindicatieVanaf €6,75
Maaltijd suggestieGebakken rijst

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Landerd

Er zijn nogal wat maaltijdservices die bezorgen in Landerd. Bijvoorbeeld erkende partijen als Mealhero en/of Gooise Tafel. Maar ook in de buurt zien we prima initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke optie heeft weer een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Via deze pagina kunt u de services eenvoudig met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Heeft u maaltijdvoorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere warme dieetmaaltijden in Landerd? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio maaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd verse producten. Daaropvolgend worden ze gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven structuur en smaak optimaal behouden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Vers van het land
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen hoef je niet te doen.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Landerd. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Veel leveranciers bieden ook een premium boodschappenservice voor senioren. Zo krijgt men gelijk praktische of verse producten als zuivelproducten of dieetproducten. Doorgaans kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Duizenden producten

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Landerd

Wilt u (zo nu en dan) gebruik maken van voedzame diepvriesmaaltijd in Landerd? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse thuismaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit diverse leveranciers die mogelijk rijmen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. U kunt kiezen uit tientallen maaltijden als Linzensoep met bleekselderij of Spaghetti, tonijn, kappertjes. Op deze pagina bieden wij bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Meestal is er een proefpakket beschikbaar. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs vers bereidde maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. Het eten wordt vaak geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een doorlopende afneemverplichting. U kunt hier ook meer lezen over Jumbo.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met plaatselijke leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Manders MaaltijdenHoge Randweg 15408 NAVolkel
Zorgverlening de LeijgraafSchakelplein 135408 AWVolkel
Het RetraitehuisVolkelseweg 305405 NAUden
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
Keurslager JansenNieuwstraat 475421 KNGemert
ONS WelzijnBurgtstraat 345427 AJBoekel
Keurslager van ExelKerkstraat 115427 BABoekel
Stichting Welzijn Ouderen CuijkZwaanstraat 75431 BPCuijk
Keurslager HermanussenMaasburg 15431 BRCuijk
Lekker Bezig ThuisbezorgdWeldaad 9a5431 SMCuijk
Kent u zelf nog nieuwe bedrijven of info laten aanpassen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Landerd voor ouderen zijn erg wisselend. Het tarief voor een maaltijd hangt af van onderdelen als de aanbieder, het type gerecht en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Stamppot Andijvie met spekjes is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €4,35.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Kippenvlees in kerriesaus is beschikbaar vanaf €6,3.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Pureesoep, een gezonde salade en iets fris zoals Sorbet als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u de maaltijdvoorziening subsidie binnen de WMO aanvragen in de gemeente Landerd. Aanvullende info treft u op www.landerd.nl. Lees ook verder over Diepvriesman.

Informatie

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Landerd
 • (Regio) nummer: 0486 (+31486)
 • Postcodegebied: 5411
 • Populaire wijk: Schaijk

Maaltijden tips

 • Shoarma met zuurkool
 • Schnitzel pepersaus
 • Raapstelen stamppot
 • Heldere kippensoep
 • Hutspot, rundvlees

Plaatsen in de omgeving


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Landerd bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Onderzoek allereerst welk type seniorenmaaltijd aansluit op uw situatie. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de meest gekozen bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het soort gerechten, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De professionele dienstverleners bieden een extra goedkoop proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kunt u probleemloos weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dit via telefoon, via een menulijst, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ongeveer 30 maaltijden. Binnen het vriesvers-segment kunt u meestal kiezen uit 70+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een vast weekmenu. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Neem nou Varkenshaas, botergroenten, gebakken aardappelen of Witlof a la creme. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De seniorenmaaltijden worden normaliter door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij gerechten maaltijden om de 4 dagen. Vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een verse maaltijd vormt het fundament van uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme maaltijd is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of gehandicapten hebben moeite met het bereiden van een maaltijd. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van hulp bij eten en drinken. Het betreft iemand die helpt bij inkopen doen, koken en schoonmaken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er mogelijk een subsidie maaltijdvoorziening Landerd. De ontvangen voorziening kan u veel opleveren:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Schaijk, Reek, Zeeland, Verspreide huizen Zeeland.
 • Korting op magnetronmaaltijden van een leverancier waar de gemeente officieel mee samenwerkt voor tafeltje dekje Landerd maaltijdbezorging.
 • Iemand die in de buurt is bij risico op verslikking. Via www.landerd.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5374, 5410, 5411).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente