Maaltijdservice Uden

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Uden voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Uden? Geholpen door www.seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u gemakkelijk verschillende organisaties in uw regio. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Nu al voor €5,20 per gerecht. Aanschuiven voor Babi ketjap, pikante groenten met ananas en bami goreng en Rundvlees in basilicumsaus? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijdservice in Uden hebt u toegang tot uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteUden
Netnummer0413 (+31413)
Postcode5401
PrijsindicatieVanaf €6,94
Maaltijd suggestieGestoofde wortel

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Uden

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices die bezorgen in Uden. U kunt denken aan grote leveranciers als Eet Gemak of Oh My Guts. Maar ook in de buurt ontwikkelen zich interessante organisaties en speciale eetpunten. Iedere partij biedt een heel eigen assortiment en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de aanbieders eenvoudig naast elkaar zetten. De keuze maken voor een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een speciaal voordelig proefpakket. Heeft u te maken met specifieke wensen zoals lactosevrije of andere warme dieetmaaltijden in Uden? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer bezorgmaaltijden aan huis zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. In de volgende stap worden ze snel teruggekoeld. Daardoor blijven voedingswaarden gewaarborgd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Vol van smaak
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Belangrijke voedingsstoffen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Lang houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Uden. Vaak toegepast door bijv. hulpbehoevenden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappenservice

Verschillende bedrijven bieden ook een nuttige boodschappenservice voor ouderen. Hierdoor koop men snel praktische of verse producten als huishoudelijke artikelen of oude kaas. In de regel gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger (maandjaar).

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Uden

Bent u specifiek op zoek naar complete diepvriesmaaltijd in Uden? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een leverancier gericht op tafeltje dekje, kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden meerdere magnetronmaaltijden die mogelijk passen bij uw wensen en menu voorkeuren. U beslist zelf wat er wordt bezorgd, denk aan menu’s als Spareribs met patat en salade of Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst. Hieronder bekijkt u diverse landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants waar u mogelijk ook maaltijden kunt krijgen. Vaak kunt u het voordelig uitproberen met een proefpakket. Hiermee kunt u verrassend voordelig smaakvolle maaltijden met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen testen. Maaltijden kan vaak via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Zij werken meestal vaak niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Mealhero.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Wat de pot schaftProvincialeweg 65398 JLMaren Kessel
BrabantZorg – MartinushuisKloosterstraat 35391 ABNuland
Keurslager KeizerDorpstraat 265386 AMGeffen
Thuiszorg PanteinLoopkantstraat 255405 ACUden
ONS WelzijnVolkelseweg 25405 NAUden
Het RetraitehuisVolkelseweg 305405 NAUden
Zorgverlening de LeijgraafSchakelplein 135408 AWVolkel
Manders MaaltijdenHoge Randweg 15408 NAVolkel
SPAR Maas-BrouwersDiederikstraat 25421 EWGemert
Keurslager JansenNieuwstraat 475421 KNGemert
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van maaltijden aan huis in Uden voor ouderen variëren nogal. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Koelverse maaltijd als Spaghetti, tonijn, kappertjes wordt al bezorgd vanaf €4,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Spinazie à la crème met champignons is verkrijgbaar vanaf €4,5.
 • Warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Gegrilde stukjes van soja in uienjus, groentemix van sperziebonen, boterbonen en parijse worteltjes en kruimig gekookte aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €5,55.
Het diner is niet het enigste: Wat te denken van Bouillon, een extra salade en om het compleet te maken Soesje na. Heeft u te maken met geldproblemen? Vanzelfsprekend kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Uden. Overige informatie kunt u teruglezen op www.uden.nl. U kunt op deze website ook meer informatie bekijken over Kant en klaar maaltijden.

Stats & Facts

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Uden
 • (Regio) nummer: 0413 (+31413)
 • Hoofdpostcode: 5401
 • Wijk: Uden

Maaltijden suggesties

 • Rundvlees in tijmsaus
 • Verse rauwkostsalade
 • Shoarma met zuurkool
 • Schnitzel pepersaus
 • Stroganoff du chef

Steden in de buurt


Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Uden regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Ga eerst na wat voor type maaltijdservice klopt met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde bezorgservices en selecteer er een. Let goed op het type maaltijden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote services hebben een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Typische acties zijn 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met gespecialiseerde dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Dikwijls doet u dat door even te bellen, via de papieren bestellijst of via de website. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een vriendelijke bezorgservice in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 gerechten. Binnen het vriesvers-segment is het aanbod gelimiteerd tot 90+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. In steeds meer gevallen is vers op maat ook een optie.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Erwtensoep of Gepaneerde kipnuggets. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De opwarmmaaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 – 2 keer per 4 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een dagverse warme maaltijd wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige ouderen of gehandicapten hebben problemen met het zelfstandig koken. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij maaltijden. We hebben het over hulp bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Deze hulp valt onder de Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Uden. Zo’n regeling heeft als voordeel:

 • Gesubsidieerd eten bij een zorginstelling of wijkrestaurant. Levering in alle wijken zoals Uden, Volkel, Odiliapeel.
 • Voordelige bezorgmaaltijden van een partij waar uw gemeente een samenwerkingsverband mee heeft voor tafeltje dekje Uden maaltijdbezorging.
 • Een vrijwilliger die helpt met het opwarmen van het eten. Op www.uden.nl treft u onder “maaltijdvoorziening” wat de verschillende mogelijkheden in de gemeente zijn (postcodegebied 5400, 5401, 5402, 5403, 5404, 5405, 5406, 5408, 5469).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente