Maaltijdservice Boxtel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Boxtel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Boxtel? Geholpen door deze website doorzoekt u snel en simpel verschillende organisaties die aan huis leveren. Warme gerechten, of vriesverse gerechten die alleen maar even de magnetron in hoeven: u bepaalt het helemaal zelf. Dit kan al vanaf €4,35 per maal. Genieten van Champignonsoep en Stoofpotje rundvlees? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdservice in Boxtel beschikt u over vers bereidde maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteBoxtel
Netnummer0411 (+31411)
Postcode5281
PrijsindicatieVanaf €6,52
Maaltijd suggestieGroentensoep

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Boxtel

We zien meer en meer maaltijdservices in en rondom Boxtel. Bijvoorbeeld erkende maaltijdbezorgers als Apetito of Budget meals. Maar ook lokaal zijn er tal van organisaties en sociale voorzieningen. Elke service wordt bestempeld door een “eigen” menu en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij onze vergelijker kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig tegen elkaar afzetten. Het kiezen van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan ook een stuk gemakkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Zijn er menu-voorkeuren als o.a. veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Boxtel? Ook dan bent u welkom! Meer en meer maaltijden aan huis voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. In de volgende stap worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Hierdoor blijven structuur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging is dan ook overbodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Boxtel. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Dikwijls gedaan door een lokale keuken.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappenservice

Verschillende firma’s bieden ook een bruikbare boodschappenservice voor senioren. In dat geval krijgt men probleemloos praktische of verse producten als salades en biscuits. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Boxtel

Hebt u interesse in uitstekende diepvriesmaaltijd in Boxtel? Of heeft u liever een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of wenst u juist een aanbieder gericht op tafeltje dekje voor uw ouders of iemand anders? We onderscheiden een groot aantal menu’s die mogelijk aansluiten op uw gesteldheid en eventuele dieet. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Varkensreepjes in champignonsaus, broccoli, bloemkool, wortelmix en aardappelpuree of Peultjes met een gehaktbal en appelmoes. Hieronder bieden wij suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen waar u mogelijk ook terecht kunt. Vaak is er een proefpakket beschikbaar. Met deze proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met dagverse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen uittesten. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak bezorgt door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast abonnement. U kunt hier ook meer lezen over Eiwitrijke maaltijden.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale bedrijven, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Zorggroep Elde MaasduinenPostbus 745280 ABBoxtel
Maaltijdservice SchuurmansBramerslandstraat 15275 HEDen Dungen
Keurslager CooijmansNieuwstraat 735271 ACSint-Michielsgestel
Keurslagerij OosterhofOosterhof 45283 BVBoxtel
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Keurslager BeerensBarrierweg 75298 AALiempde
Kim’s KitchenOmhoeken 15301 BDZaltbommel
BuurtzorgWielkamp 25301 DBZaltbommel
Het EetpuntJohan van Oldenbarneveldtstraat 25301 GXZaltbommel
Slagerij de VriesFiep Westendorpplein 145301 PAZaltbommel
Een vermelding wijzigen of extra opties toevoegen? Neem dan contact op via email.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Boxtel voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd komt tot stand door factoren als de leverancier, het aanbod in gerechten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd zoals Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook vindt u vaak al vanaf €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kruudmoes met gortepap is er al voor €4,85.
 • Een warme Tafeltje dekje maaltijd als Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €6,95.
De recepten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Kimchi jjigae, iets te drinken en om het compleet te maken Sinaasappel mousse als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? Vanzelfsprekend kan men via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Boxtel. Overige informatie leest u op www.boxtel.nl. Op deze website treft u ook meer informatie over Albert Heijn.

Gegevens

 • Provincie: Noord-Brabant
 • Gemeente: Boxtel
 • (Net) nummer: 0411 (+31411)
 • Centrale postcode: 5281
 • Lokale wijk: Boxtel

Tips voor maaltijden

 • Stamppot boerenkool
 • Gekruide krieltjes
 • Kip-groenteschotel
 • Flensjes met fruit
 • Zalm in dillesaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Boxtel bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welke vorm van een maaltijdservice past bij uw wensenlijstje. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de populaire leveranciers en maak een keuze. Check vooral het assortiment, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dan kan men eenvoudigeen nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit via telefoon, door de menukaart in te vullen, of online. De (warme) maaltijden wordt in de regel bezorgd middels een vertrouwde bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 maaltijden. Bij vriesvers hebt u de keuze uit 80+ blijvende menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke dienstverleners komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kibbeling met ravigottesaus. Mexicomix. Gebakken krielaardappeltjes of Zuurkoolstamppot. Zodoende zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd nadat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door het invullen van een handige bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Gezond en vers eten is van belang voor uw algehele gesteldheid. Elke dag een warme maaltijd ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of beperkten zijn niet in staat dit zelfstandig te regelen. Daarom zijn er verschillende vormen van thuishulp rondom koken en eten. Dit heeft te maken met iemand die helpt bij klaarmaken, klaarzetten of toediening. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Boxtel. De beschikbare subsidie is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij bijvoorbeeld een woonzorgcentrum. Levering in alle wijken zoals Boxtel, Lennisheuvel, Liempde.
 • Gesubsidieerde thuismaaltijden van een bezorgdienst waar de gemeente mee samenwerkt voor tafeltje dekje Boxtel maaltijdbezorging.
 • Klaarzetten, aanreiken en toedienen van voeding. Op www.boxtel.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” hoe er binnen de gemeente tegenaan wordt gekeken (postcodegebied 5280, 5281, 5282, 5283).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente