Maaltijdservice Sint-Michielsgestel

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Michielsgestel voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Zoekt u de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Michielsgestel? Middels seniorenmaaltijd.nl doorzoekt u eenvoudig verschillende organisaties die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Al te verkrijgen vanaf €5,35 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Verse waldorfsalade en Aspergesoep? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijdservice in Sint-Michielsgestel smult u weer van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteSint-Michielsgestel
Netnummer073 (+3173)
Postcode5271
PrijsindicatieVanaf €6,89
Maaltijd suggestieHamlapje in jus

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Sint-Michielsgestel

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdservices die actief zijn in Sint-Michielsgestel. Neem grote bedrijven als Thuisgekookt.nl en/of Chef Martin. Ook in deze plaats zelf zien we interessante partijen en verswinkels. Elke service levert een eigen assortiment en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels deze website kan u daardoor de organisaties snel en makkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij op die manier wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen. Is er sprake van voorkeuren als onder andere gemalen of andere warme dieetmaaltijden in Sint-Michielsgestel? Ook dan bent u welkom! Steeds meer bezorgmaaltijden aan huis houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Maandenlang te bewaren
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Tafeltje dekje biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Michielsgestel. Een redding voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van magnetronmaaltijden. U kunt meteen aanschuiven! Veelvuldig afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappenservice

De meeste bedrijven hanteren ook een extra boodschappenservice voor hulpbehoevenden. Op die manier koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals ontbijtspek of volle yoghurt. Veelal gratis bezorgd door de vaste bezorger (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Sint-Michielsgestel

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Sint-Michielsgestel? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse magnetronmaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier die zich concentreert op tafeltje dekje, zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit veel verschillende magnetronmaaltijden die mogelijk rijmen met uw omstandigheden en eetpatroon. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Runderlapje, stoofperen, aardappelpuree, bieslook of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Op seniorenmaaltijd.nl vindt u suggesties voor landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk ook verder kunnen helpen. Onze tip: begin met een proefpakket. Hiermee kunt u tegen een aantrekkelijke prijs de lekkerste maaltijden met dagverse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. U kunt vaak via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt vaak bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken meestal niet met een vast abonnement. Bekijk ook meer over Tafeltje Dekje.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Schema met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager CooijmansNieuwstraat 735271 ACSint-Michielsgestel
Stichting VughterstedeMolenrijnselaan 485262 TNVught
Slagerij JacobsMoleneindplein 1165262 CMVught
Maaltijdservice SchuurmansBramerslandstraat 15275 HEDen Dungen
Zorggroep Elde MaasduinenPostbus 745280 ABBoxtel
Keurslagerij OosterhofOosterhof 45283 BVBoxtel
SPAR KuijpersLooiershof 405296 NSEsch
Keurslager BeerensBarrierweg 75298 AALiempde
Kim’s KitchenOmhoeken 15301 BDZaltbommel
BuurtzorgWielkamp 25301 DBZaltbommel
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Contact opnemen kan per mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat zijn de kosten van de maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Michielsgestel voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die u betaalt wordt gevormd door o.a. de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Koelverse maaltijd als Glutenvrije spaghetti met courgette en kip is er al vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree is beschikbaar vanaf €3,95.
 • Een tafeltje-dekje-maaltijd (warm geleverd) als Stamppot boerenkool met worst is er al vanaf €6,8.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Hot pot, een gezonde salade en een dessert als Slagroom achteraf. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u via subsidie binnen de WMO een aanvraag indienen bij de gemeente Sint-Michielsgestel. Meer daarover kunt u vinden op www.sint-michielsgestel.nl. Bekijk ook meer informatie over Vloeibare maaltijden.

Cijfers en feiten

Tips voor maaltijden

 • Gebonden mosterdsoep
 • Stoofpotje rundvlees
 • Jumping Jack Salmon
 • Boerengehaktschotel
 • Parijse worteltjes

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Sint-Michielsgestel bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na wat voor soort maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk magnetronmaaltijden leveranciers

  Vergelijk aangesloten maaltijddiensten en maak een keuze. Controleer goed het type maaltijden, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de aanbieders werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met goede leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. Steeds vaker doet u dat door te bellen, via de papieren bestellijst of email / internet. De maaltijden worden in algemene zin geleverd door een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment met plusminus 25 gerechten. Spreken we over vriesvers, dan kunt u meestal kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Praktisch alle aanbieders voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Sucadelapje met jus, perencompote en aardappelpuree of Gekruide krieltjes. Zo kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als u een bestelling heeft doorgegeven. Door middel van de standaard bestellijst kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De verse maaltijden worden in de regel door uw persoonlijke bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Het vriesverse assortiment om de 2 weken.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Een goede maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme maaltijd is essentieel. Diverse bejaarden of mensen met een beperking hebben problemen met het zelfstandig koken. Hierdoor zijn er een aantal vormen van hulp rondom de maaltijd. Dit heeft te maken met steun bij eten bereiding, opdienen en afruimen. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er een subsidieregeling, speciaal voor maaltijdvoorziening Sint-Michielsgestel. Uw regeling kan bijvoorbeeld inhouden:

 • Lagere prijzen bij een wijkrestaurant of eetpunt. Inclusief levering in de wijken Sint-Michielsgestel, Gemonde, Den Dungen, Berlicum, Middelrode.
 • Korting op een maaltijden voor ouderen van een maaltijdservice waar de gemeente actief mee samenwerkt voor tafeltje dekje Sint-Michielsgestel maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Middels www.sint-michielsgestel.nl achterhaalt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5270, 5271, 5272, 5481).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente