Maaltijdservice Loon op Zand

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Loon op Zand voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Loon op Zand? Door middel van de maaltijdservice-vergelijker bekijkt u moeiteloos verschillende organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €3,70 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees, rode kool, aardappelpuree en Zalmfilet met bos-uitjessaus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdservice in Loon op Zand ontvangt u complete maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteLoon op Zand
Netnummer0416 (+31416)
Postcode5171
PrijsindicatieVanaf €6,76
Maaltijd suggestieDoperwtenpuree

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Loon op Zand

Er zijn ontzettend veel maaltijdservices in Loon op Zand. We hebben het over populaire aanbieders als Eet Smakelijk of Vers Voor Thuis. Maar ook in de buurt ontstaan er allerlei partijen en wijkrestaurants. Elke organisatie hanteert een “eigen” aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van Seniorenmaaltijd.nl kunt u derhalve de leveranciers gemakkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een aantrekkelijk proefpakket! Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Loon op Zand? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio thuismaaltijden voor ouderen worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven smaak en voedingswaarden ongedeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen pakjes en zakjes

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Eenvoudig op te warmen
 • Ruime keuze

Tafeltje dekje

Via tafeltje dekje ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Loon op Zand. Een prima oplossing voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. In veel gevallen georganiseerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappenservice

Veel bezorgers beschikken over een extra boodschappenservice voor chronisch zieken. Hiermee bestelt men snel verse of handige boodschappen als magere kwark of broodbeleg. In algemene zin kosteloos afgeleverd op een vast tijdstip (maandjaar).

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Loon op Zand

Bent u op zoek naar voedzame diepvriesmaaltijd in Loon op Zand? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse magnetronmaaltijden? Of heeft u liever een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje, ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden vele leveranciers die mogelijk passen bij uw voorkeuren voedingspatroon. Zo kunt u weer genieten van menu’s als Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen of Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst. Verderop ontdekt u een aantal bekende landelijke leveranciers aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, buurtrestaurants en/of zorginstellingen die u mogelijk van dienst kunnen zijn. In veel gevallen kunt u het proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten testen. Een bestelling plaatst u vaak online, telefonisch of via de menulijst. De menu’s worden vaak bezorgt door uw eigen bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is meestal niet iets als een vast lidmaatschap. Op deze website leest u ook meer over Proefpakket.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Overzicht met lokale leveranciers, wijkrestaurants en/of zorginstellingen

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Keurslagerij MartensOranjeplein 315175 BELoon op Zand
Keurslager SlendersSchapenmarkt 85211 ETs-Hertogenbosch
Beppie`s MaaltijdserviceMuntelstraat 35211 PTDen Bosch
Van Neynsel De GrevelingenGrevelingen 665215 ES‘s-Hertogenbosch
Van Neynsel EemwijkEemweg 1145215 HR‘s-Hertogenbosch
Keurslagerij VerhoevenHelftheuvelpassage 2325224 APDen Bosch
Ons overzicht aanvullen of laten aanpassen? Stuur ons dan een mail.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat betaal ik voor de maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Loon op Zand voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de leverancier, het soort maaltijd, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Koelverse maaltijd als Schnitzel,tuinbonen, groentesaus, aardappelpuree, bieslook is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kruudmoes met gortepap kunt u al laten bezorgen vanaf €4.
 • Tafeltje dekje (een warme maaltijd aan huis) als Gebakken witvis is beschikbaar vanaf €5,5.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Rozenbottelsoep, extra groenten en iets lichts zoals Banaan ijs om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men een subsidie aanvragen via het WMO loket van de gemeente Loon op Zand. Meer details bekijkt u op www.loonopzand.nl. Op deze website leest u ook meer over Vers aan tafel.

Belangrijke info

Tips voor maaltijden

 • Rundersaucijs in jus
 • Indisch gehaktbrood
 • Rode kool met appel
 • Kip korma, rijstmix
 • Gehakt in roomsaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Loon op Zand regelen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor categorie bezorgmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden leverancier

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Let met name op de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste services werken met een goedkoop of gratis proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Gewoonlijk doet u dit telefonisch, via een menulijst, of met de tablet. De bezorgmaaltijden worden doorgaans tot in de keuken geleverd via een lokaal gezicht / bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 25 gerechten. In het aanbod van vriesvers kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan gebruikt men één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf een maaltijd samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices gebruiken een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes of Slavink in uienjus. Handig, want zo zijn er voor iedereen bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen op het moment dat u deze besteld heeft. Via de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De magnetronmaaltijden worden in algemene zin door een lokale bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Binnen het koelverse segment om de 4 dagen. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor een vitaal en energiek lichaam. Een dagelijkse warme maaltijd is heel belangrijk. Diverse ouderen of invaliden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden hulp bij eten en drinken in huis. U kunt denken aan thuishulp bij keukeninrichting, opwarmen van eten en consumptie. Dit wordt vaak geregeld vanuit de Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz), Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw) of Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022). Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de subsidie maaltijdvoorziening Loon op Zand. De beschikbare voorziening is een goede uitkomst voor:

 • Gesubsidieerd eten bij een wijkrestaurant of eetpunt. Bezorging in onder meer Kaatsheuvel-West, Kaatsheuvel-Oost, Loon op Zand, De Moer.
 • Gesubsidieerde maaltijden voor ouderen van een partij waar uw gemeente een overeenkomst mee heeft voor tafeltje dekje Loon op Zand maaltijdbezorging.
 • Iemand die helpt bij klaarzetten en bereiden van eten. Middels www.loonopzand.nl kan men meer informatie opvragen over de maaltijdvoorziening en de opties in de gemeente (postcodegebied 5175).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente