Maaltijdservice Gilze en Rijen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gilze en Rijen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDINGEN

Op zoek naar de beste maaltijden aan huis voor ouderen in Gilze en Rijen? Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u overzichtelijk verschillende services in uw regio. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €4,40. Aan tafel voor Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen en Hachee met rode kool en gekookte aardappelen? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijdservice in Gilze en Rijen profiteert u van verse maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNoord-Brabant
GemeenteGilze en Rijen
Netnummer0161 (+31161)
Postcode5121
PrijsindicatieVanaf €6,65
Maaltijd suggestieNasi kip saté

Aanbiedingen Maaltijden Proefpakket Bestellen
uitgekookt
25 maaltijden
Elke week nieuwe keuzes
4 maaltijden voor €20,97
Tijdelijk 3+1 gratis
Bestellen
vers-aan-tafel
150+ maaltijden 6 maaltijden voor €27,50 Bestellen
Advertentie: Beschikbare proefpakketten oktober 2022

Senioren maaltijdservice in Gilze en Rijen

We zien meer en meer maaltijdservices in de buurt van Gilze en Rijen. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Eet Smakelijk of De Familiebox. Echter, ook heel lokaal ontstaan er allerlei instellingen en slagerijen. Ieder bedrijf levert een heel eigen keuken en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze website kunt u derhalve de firma’s snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het selecteren van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket. Heeft u te maken met speciale voorkeuren zoals veganistische of andere warme dieetmaaltijden in Gilze en Rijen? Geen probleem! Een groot aantal maaltijden aan huis voor senioren passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Later worden de ingrediënten snel teruggekoeld. Om die reden blijven smaak en vitamines in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Weinig zout en vetten

Vriesverse maaltijd

Vriesverse maaltijden worden bereid met verse producten en middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen gaan zo niet verloren. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Tafeltje dekje

Bij tafeltje dekje krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gilze en Rijen. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Normaliter op touw gezet door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappenservice

Een aantal aanbieders voorzien in een praktische boodschappenservice voor senioren. In dat geval krijgt u direct de supermarktartikelen als desem meergranen of leverworst. Veelal gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment (maandjaar).

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Uitgebreid assortiment

Leveranciers van maaltijden aan huis vergelijken in Gilze en Rijen

Gaat uw interesse uit naar voedzame diepvriesmaaltijd in Gilze en Rijen? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u juist een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje, met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit relatief veel magnetronmaaltijden die mogelijk aansluiten op uw omstandigheden en voedingsadvies. Wekelijks kunt u kiezen uit maaltijden als Procureurlapje in jus, spinazie a la crème en aardappelpuree of Stamppot spitskool met kaas. Hieronder treft u verschillende landelijke aanbieders aangevuld met adresgegevens van lokale maaltijdservices, zorginstellingen en/of buurtrestaurants die u mogelijk kunnen helpen. Dikwijls kunt u het eerst proberen met een proefpakket. Met zo’n proefbox kunt een voor een lage prijs verse maaltijden met veel groenten en weinig koolhydraten uittesten. Bestellen kan vaak telefonisch, maar ook online. Het eten wordt vaak bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken meestal niet met een vast abonnement. Lees ook meer over Maaltijdservice.
Landelijke Aanbieders Koelvers Vriesvers Aantal maaltijden Informatie
uitgekookt
25 koelverse maaltijden per week
Elke week nieuwe opties
Uitgekookt
vers-aan-tafel
150+ vriesverse maaltijden Vers aan tafel
apetito
Ruim 130 vriesverse maaltijden Apetito
maaltijdservice-nl
150 vaste koelverse maaltijden Maaltijdservice.nl
mealhero
Nieuw: met slimme stomer Mealhero
spar eet smakelijk
150+ smakelijke gerechten SPAR
diepvriesman
Ruim 100 vriesverse maaltijden Diepvriesman

Lijst met plaatselijke leveranciers, zorginstellingen en/of wijkrestaurants

NaamAdresPostcodePlaats
Keurslager MutsaersWilhelminaplein 155121 ESRijen
ThebeSint Janstraat 65111 VRBaarle-Nassau
Het VershoekskeCor van der Bokstraat 35111 VCBaarle-Nassau
Keurslager de JongRaadhuisstraat 255126 CKGilze
Sint Franciscus – De VertoeverijKerkstraat 205126 GCGilze
Slagerij LaurijssenHofstade 1a5131 ZKAlphen
Slagerij MutsaersDoctor Kuyperlaan 1795142 TCWaalwijk
Actief ZorgIndustrieweg 485145 PWWaalwijk
Keurslager van VugtGrotestraat 1335151 BKDrunen
Lekker Gewoon Uit LoonGerlachusstraat 755175 AKLoon op Zand
Wilt u suggesties doen of wijzigingen doorvoeren? Stuur dan een bericht.

Probeer direct een proefpakket uit

Een lekker en gezond proefpakket met korting bestellen


zoek maaltijdservice

Wat kosten de maaltidjen?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gilze en Rijen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend wordt gevormd door o.a. de organisatie, het totale assortiment, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Koelverse maaltijd als Kip cordon blue, broccoli bloemkoolmix en krieltjes met peterselie kunt u al bestellen vanaf €5.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Stamppot rucola met zongedroogde tomaten bestelt u vanaf €5,45.
 • Een warme maaltijd aan huis (tafeltje dekje) als Viergroentenstamppot, gehaktbal kan je kopen vanaf €6,5.
Een verse maaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Bouillon, extra groenten en voor de volledigheid een Baklava als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie maaltijdvoorzien (WMO) aanvragen via uw gemeente Gilze en Rijen. Meer hierover bekijkt u op www.gilzerijen.nl. Bekijk ook meer informatie over Diepvriesmaaltijden.

Feiten

Maaltijden tips

 • Schnitzel pepersaus
 • Varkensfilet in jus
 • Heldere kippensoep
 • Gestoofde peertjes
 • Broccoli kaassaus

Profiteer van onze aanbiedingen

Probeer direct een proefpakket uit voor een aantrekkelijke prijs


Benodigde tijd: 10 minuten.

Een maaltijdservice in Gilze en Rijen aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Bedenk eerst welk type opwarmmaaltijd past bij uw voedingspatroon. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een magnetronmaaltijden aanbieder

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Let met name op het soort gerechten, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire maaltijdservices verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Vaak doet u dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of email / internet. De magnetronmaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een persoonlijke bezorger in oktober 2022.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met grofweg 20 gerechten. Bij vriesvers kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service treft men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Runderbraadworst met mosterdjus, rodekool met appeltjes en aardappelpuree of Rode bieten met een speklap en jus. Zodoende kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een regionale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment 1 of 2 keer per week. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Subsidie maaltijdvoorziening warme maaltijden

Verse voeding vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een warme maaltijd in de avond is daarbij cruciaal. Veel senioren of hulpbehoevenden kunnen niet zelf een warmte maaltijd klaarmaken. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van hulp bij eten en drinken in huis. Het gaat om iemand die helpt bij boodschappen doen en koken. Dit wordt dikwijls geregeld uit zorgwetten als Hulp vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning 2015 (WMO oktober 2022), Zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of Wijkverpleging vanuit de Zorgverzekeringswet (Zvw). Heeft u moeite met de financiën? Dan is er een speciale subsidie voor de maaltijdvoorziening Gilze en Rijen. De beschikbare subsidie kan u veel voordeel brengen:

 • Lagere prijzen via een cafe of lokale eetgelegenheid. Netjes bezorgd in o.a. Rijen, Gilze, Molenschot, Hulten.
 • Voordelige magnetronmaaltijden van een service waar de gemeente een contract mee heeft voor tafeltje dekje Gilze en Rijen maaltijdbezorging.
 • Een thuishulp die de maaltijden opwarmt. Via www.gilzerijen.nl bekijkt u op de pagina “maaltijdvoorziening” de zaken waarvoor u bij de gemeente terecht kunt (postcodegebied 5120, 5121, 5122).

Verschillende maaltijden uitproberen?

Vraag nu geheel vrijblijvend een proefpakket aanAlle plaatsen in deze gemeente